NA INSTAGRAMU

Georgina Rodriguez ponovno se hvali: Svoju novu Birkinicu 'prošetala' je Parizom, gdje je stigla privatnim avionom

28.04.2021 u 09:00

Bionic
Reading

Za zaručnicu Cristiana Ronalda doista možemo ustvrditi da u životu uživa punim plućima, a ako pogledamo njezin Instagram profil zaključuje se da jedino što radi po cijele dane je shoppingira, putuje, ali i brine o njegovo četvero djece

Odjevena u traperice i traper košulju, koju je zavezala u čvor i pokazala pupak, s tenisicama na nogama i raspuštenom dugom kosom, Georgina Rodriguez stala je ispred privatnog aviona i pozirala za svoj Instagram profil, na kojem je prati 24,1 milijuna ljudi iz cijelog svijeta.

Svi oni s nestrpljenjem iščekuju svaku njezinu objavu, kako bi barem u mislima mogli s njom putovati, kupovati po najskupljim dizajnerskim dućanima i uživati u društvu Cristiana Ronalda i njegovo četvero djece.

Ovoga je puta, čvrsto držeći u rukama najnoviji primjerak skupocjene Hermes Birkin torbe od krokodilske kože u narančastoj boji, otkrila i destinaciju na koju putuje, a to je Pariz.

  • +6
Georgina Rodriguez Izvor: EPA / Autor: ETTORE FERRARI

Budući da je na fotografiji tagirala i Netflix, s kojima je nedavno potpisala ugovor za docu-reality show čija je glavna zvijezda upravo Georgina Rodriguez. Ideja je da kamere prate influencericu i Instagram zvijezdu danima i to prikažu putem svog streaming servisa, pa je za pretpostaviti da je snimanje već započelo, a da će gledatelji imati prilike vidjeti i njezin put u francusku prijestolnicu.