Jim Belushi

Nakon gotovo 20 godina braka razvodi se još jedan holivudski glumac

06.03.2018 u 11:11

Bionic
Reading

Nepomirljive razlike još su se u jednom holivudskom braku pokazale kao prepreka za opstanak. Jennifer Sloan ovih dana predala je sudu papire tražeći razvod od glumca Jima Belushija, kojeg se mnogi sjećaju iz serije 'Svijet prema Jimu'

Još jednom holivudskom braku došao je kraj i to nakon gotovo dvadeset godina zajedničkog života. Supruga glumca, najpoznatijeg po ulozi u humorističnoj seriji 'Svijet prema Jimu', Jennifer Sloan, predala je ovih dana u Los Angelesu papire za razvod od Jima Belushija.

  • +2
Jim Belushi i Jennifer Sloan Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Moglo bi se reći da su za Belushija ovo najteži dani, jer je na isti dan kada je njegova donedavna supruga predala papire za razvod prije 36 godina od predoziranja preminuo njegov brat John Belushi.

U papirima koje je predala sudu Sloan je navela nepomirljive razlike kao glavni razlog razvoda te traži alimentaciju i zajedničko skrbništvo nad njihovo dvoje djece - 18-godišnjom Jamison i 16-godišnjim Jaredom.

Par se vjenčao u svibnju 1998. godine, a ovo je za glumca, kojeg mnoge generacije pamte i po ulozi u filmu 'Kovrčava Sue', treći razvod.