kraj ljubavi ZA CLAIRE FOY

Nakon četiri godine braka, razvodi se zvijezda popularne serije

23.02.2018 u 10:39

Bionic
Reading

Zvijezda nagrađivane britanske serije 'The Crown' Claire Foy objavila je kako se nakon četiri godine braka rastaje od supruga Stephena Campbell Moorea

Glumačku scenu posljednjih dana preplavili su razvodi, a posljednji koji je šokirao javnost je raspad braka glumice Claire Foy, zvijezde serije najskuplje Netlifxove serije, 'The Crown' u kojoj je utjelovila kraljicu Elizabetu II. i glumca Stephena Campbella Moorea.

'Razdvojeni smo već neko vrijeme, no unatoč tome ostali smo dobri prijatelji i poštujemo jedno drugoga', stajalo je u izjavi koju je glumica dala za britanski list Metro.

  • +2
Claire Foy i Stephen Campbell Moore Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Par se inače upoznao 2011. tijekom snimanja filma 'Season Of The Witch' , a tri godine kasnije stali su pred oltar. Tijekom četverogodišnjeg braka dobili su i kćerkicu Ivy-Rose zbog koje su i odlučili ostati u prijateljskim odnosima nakon razvoda.

'Nakon sedam dugih godina ova vijest je veliki šok svim zajedničkim prijateljima, no oni su oboje vrlo razumni i vjerujem da će se ponašati civilizirano u svim situacijama', rekao je izvor blizak paru za strane medije.

Vijest o razvodu dolazi samo nekoliko mjeseci nakon što se Stephen podvrgnuo operaciji odstranjivanja benignog tumora na mozgu za koji je saznao još 2012., pa je zbog toga dodatno šokirala javnost i obožavatelje.

'Tijekom bolesti shvatiš da nisi zapravo ti taj koji je najbitniji. Tvoji bližnji i obitelj tada su u mnogo nezavidnijoj situaciji i sigurno im je mnogo teže. Postoje određene stvari koje se pobrineš da napraviš prije nego odlaziš na tako veliku i tešku operaciju. Iako je u meni postojao određeni strah vjerovao sam doktorima da će sve proći u najboljem redu. Kada se probudiš i kažu ti da je operacija uspješno završila, osjećaš veliko olakšanje', rekao je nedavno 38-godišnji Campbell Moore.