OTKRILA U MEMOARIMA

Demi Moore ne prestaje šokirati: Nakon što je otkrila da je izgubila dijete sada se žali što je pristala na neobičan zahtjev bivšeg supruga

20.09.2019 u 09:53

Bionic
Reading

Još je samo četiri dana ostalo do izlaska memoara slavne holivudske glumice Demi Moore, a u kojima je odlučila ogoliti se do gole kože i javnosti otkriti sve detalje svog života. Osim o odrastanju, ovisnosti, Demi Moore progovorila je o svojim propalim brakovima te priznala što je točno dovelo do toga da ona i bivši suprug Ashton Kutcher krenu svatko svojim putem

Svijet ne može dočekati 24. rujna, kada će se na policama knjižara napokon pronaći dugo iščekivani memoari holivudske glumice Demi Moore. Riječ je o knjizi 'Inside Out', u kojoj je 56-godišnja glumica otkrila svoje najskrivenije tajne i detalje iz života koje su do sada znali tek njoj najbliži ljudi.

Nakon što je već otkriveno u New York Timesu, koji je objavio dijelove memoara, Demi Moore razotkrila se o svom odrastanju, ovisnostima s kojima se borila, ali i do sada nepoznatom dijelu njezina života u braku s Ashtonom Kutcherom. Naime, tek rijetki su znali da je Demi Moore s njim ostala trudna i da je trebala roditi djevojčicu, no u šestom mjesecu bebu je izgubila.

No to nije sve što je otkrila o bivšem, mlađahnom suprugu, a dotakla se i njegovih izvanbračnih afera s Brittney Jones i Sarom Leal, kao i o seksu u troje, na koji ju je nagovorio. Njihova veza započela je 2003., da bi se dvije godine kasnije odlučili i na brak.

Demi Moore silno mu je željela roditi dijete, stoga je krenula na potpomognutu oplodnju, no to nije uspjelo. Tu je krenula njihova borba za spas braka. U memoarima je napisala kako joj je Ashton u jednom trenutku predložio seks u troje, a ona je, priznaje, na sve pristala samo kako bi se pokazala kao cool supruga svom 15 godina mlađem mužu, a nakon što je dva puta sudjelovala u tome, shvatila je da je to pogreška.

Nekako paralelno s time, Demi Moore doznala je da ju je suprug prevario s 21-godišnjom brinetom. Što je najžalosnije od svega, o svemu je saznala s naslovnice magazina Star, a Brittney Jones izjavila je kako je slavnog glumca upoznala na kuglanju tijekom rođendanske zabave Rumer Willis, kćeri Demi Moore, koja ga je tamo slavila. Odmah su izmijenili brojeve, a brzo su dogovorili i prvi susret.

  • +5
Demi Moore Izvor: EPA / Autor: FACUNDO ARRIZABALAGA

'Sve sam dogovorila u porukama. Činilo mi se da je paranoičan i kao da ne želi napisati u poruci išta što bi ga eventualno moglo dovesti u probleme. Pitala sam ga želi li se naći sa mnom, i tako je krenulo', kazala je tada Brittney Jones, otkrivši kako su se našli u vili u kojoj je živio s Demi Moore i ubrzo završili na garnituri u dnevnoj sobi.

Iako je tada Ashton Kutcher demantirao njezine izjave, Demi u svojoj knjizi opisuje kako je osjećala da Brittney Jones govori istinu te kako ju je slomilo to što je drugu ženu doveo u njihov dom. Navodno joj je glumac nakon svega rekao kako je mislio da je sve to u redu jer je pristala i na seks u troje.

Nakon toga prevario ju je još jednom, s 22-godišnjom Sarom Leal, koja je svoju priču također prodala, i to UsWeeklyju, a njihov brak nakon toga postao je prošlost. Iako su se razišli 2011., službeno su se razveli tek dvije godine kasnije.