nije alarm

Nakon glasina o rastavi, princ Albert od Monaka otkrio tko ga ujutro budi

03.04.2023 u 10:24

Bionic
Reading

Jesu li princ Albert i njegova zagonetna supruga Charlene još uvijek u sretnom braku ili su samo u braku - nitko ne zna... Ipak, princ od Monaka otkrio je tko ga ujutro budi, a mnoge će iznenadili priznanje da to nije Charlene

Princ Albert od Monaka i njegova supruga Charlene jedan su od najzagonetnijih kraljevskih parova. Svako toliko daju javnosti neki razlog zbog kojeg se pomislili da se par razilazi, no baš svaki put demantiraju glasine i pokušaju uvjeriti zabrinute da je s njihovim brakom sve u redu. Ipak, uspavanog princa ne budi lijepa princeza, kao što bi se očekivalo u bajkovitoj kraljevskoj priči...

Iako to nije čest slučaj, Albert je odlučio podijeliti nekoliko informacija o svom svakodnevnom životu.

U intervjuu je princ odgovarao na pitanje novinarke o tome kako izgledaju njegova jutra, a priznao je da se ne budi uz alarm namješten na mobilnom telefonu, već ga budi netko iz osoblja. Cijeli razgovor bio je vrlo šaljivog duha pa se i princ opustio i našalio kako ga jutrima osoblje budi uz fanfare. Ipak, na kraju je priznao da je riječ o jednostavnom buđenju kucanjem na vrata.

  • +10
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Mnogi će se pritom zapitati budi li osoblje i princezu Charlene ili je ona prihvatila mogućnost postavljanja alarma na mobitelu.

U posljednje vrijeme sve su glasnije priče da u njihovom braku opet ne cvjetaju ruže. Na proslavi svog 65. rođendana Albert se pojavio bez supruge i tada je samo s njihovim blizancima pozdravio okupljene s balkona, no kasnije su zajedno slavili. Isto tako, princ Albert sam je došao na Bal ruža, a tada je i Palača reagirala na šuškanja o rastavi demantirajući ih.

  • +7
Princ Albert na Balu ruža Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Huitel. / The Photo One / Profimedia