EVO ŠTO JU JE NALJUTILO

Nakon glamuroznog vjenčanja Jennifer Lopez je bijesna i to sasvim opravdano

29.08.2022 u 23:01

Bionic
Reading

Latino diva Jennifer Lopez obrušila se na jednog od uzvanika na njezinom vjenčanju koji je 'iskoristio priliku' i prodao video snimljen tijekom ceremonije na kojem ona pjeva Benu Afflecku

Trebao je to biti intiman trenutak, u kojem ona zaljubljeno pjeva svom suprugu Benu Afflecku na njihovom drugom vjenčanju u Georgiji, no isti je sada ostavio gorak okus u ustima Jennifer Lopez. Kako je komentirala na društvenim mrežama, jedan od sudionika njihovog vjenčanja iskoristio je situaciju i odlučio zaraditi na njihovoj ceremoniji.

Snimku je prodao TMZ-u i upropastio latino divi dan. Njezin komentar s društvenih mreža prenio je Instagram profil obožavatelja pod nazivom @jlow0rld, a u njemu stoji: 'Ovo je objavljeno bez dozvole. Točka. I tko god da je to napravio, iskoristio je naš privatni trenutak.

Ne znam odakle vam to jer smo imali zabranu snimanja i zamolili sve naše uzvanike da ne dijele ništa s našeg vjenčanja. To je bila naša odluka što ćemo podijeliti. Sve što objavim privatno nalazi se na OnTheJLO i namijenjeno je dijeljenju sa mojim obožavateljima i tamo ću podijeliti kada za to budem spremna. Ovo je ukradeno bez naše dozvole i prodano za novac.'

  • +6
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, na, za nju spornoj snimci, 53-godišnja Jennifer Lopez pjeva tri godine mlađem Afflecku svoju novu pjesmu 'Can't Get Enough', dok on sjedi na stolici točno preko puta nje i smije joj se, uživajući u njezinom nastupu.

  • +6
Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčanje Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia