zauzela je podij

Cure novi sočni detalji s vjenčanja: Jennifer Lopez ne može se zasititi Bena Afflecka, a to mu je rekla pjesmom i plesom

27.08.2022 u 18:43

Bionic
Reading

Jennifer Lopez ne može se zasititi Bena Afflecka, upravo mu je to i poručila pjesmom i plesom koje je izvela za svog supruga na njihovom vjenčanju

JLo je zauzela je plesni podijem na Benovom imanju u Georgiji tijekom proslave njihovog vjenčanja. Zgrabila je mikrofon i izvela novu pjesmu dok je Ben sjedio sam u stolcu i to svega nekoliko koraka od nove gospođe Affleck. Stihovi njezine nove pjesmu prilično su nježni, pa je tako Jennifer pjevala o strasti, da je još uvijek zaljubljena, a riječi uključuju i za uho zaraznu frazu 'Can't get enough' kojom poručuje da je po pitanju ljubavi s Benom nezasitna.

Jennifer je sve to izvela odjevena u jednu od svojih legendarnih vjenčanica, a poznata kao velika profesionalka i ova privatni nastup izvela je besprijekorno te su pokraj nje bili i pomoćne pjevačice i pjevači.

Što se tiče Bena, čini se kako je stvarno uživao u svom sjedalu u prvom redu. Gledajući svoju mladenku dok mu pjeva serenadu u vjenčanici nije mogao sakriti ljubav i ponos.

Za tu priliku Jennifer se vjenčanicu s volumioznnom suknjom zamijenila još jednom eteričnom kreacijom Ralpha Laurena. Riječ je o bisernoj haljinu koja je imala mikronabore od svilenog tila, biserne ukrase te je bila ukrašena tisućama kaskadnih nizova Swarovski kristala. Ovu zapanjujuću kreaciju ručno je vezlo čak 30 ljudi, a za ovaj jedinstven dizajn otvorenih leđa bilo je potrebno čak 700 sati rada.

Naime, zapanjujuća haljina bila je samo jedna od tri haljine Ralpha Laurena koje je nosila na vjenčanju na kojem se s Benom Affleckom zavjetovala na vječnu ljubav. Kasnije se presvukla i pokazala usku i vrlo elegantnu kreaciju koja je imala istaknut ovalni dekolte i gola leđa, a bila je ukrašena kristalima Swarovski različitih veličina.

  • +6
Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčanje Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia