nikad ne reci nikad

Nakon dulje stanke Josipa Pavičić se vraća na male ekrane: 'Mislila sam kako televiziju ostavljam zauvijek iza sebe'

16.12.2021 u 18:13

Bionic
Reading

Voditeljica i spisateljica Josipa Pavičić nakon dulje stanke ponovno se vraća na male ekrane, a u sklopu emisije IN magazin gledat ćemo je u ulozi voditeljice nove rubrike pod nazivom 'Sasvim opušteno'

Emisija Nove TV, IN magazin, gledateljima će donijeti zabavne emisije dužeg trajanja od uobičajenog, a lifestyle i showbiz minute ovih blagdana donose i neke sadržajne novosti. Jedna među njima je i nova rubrika pod nazivom 'Sasvim opušteno'. U ulozi voditeljice naći će se Josipa Pavičić, kojoj ta emisija predstavlja povratak na male ekrane, piše Večernji list.

'Mislila sam kako televiziju ostavljam zauvijek iza sebe. Još jednom sam potvrdila kako 'nikad ne reci nikad' itekako ima smisla. Bez obzira kojom se vrstom 'javnog posla moj gost u ''Sasvim opušteno' bavio, pokušat ću ga gledateljima predstaviti kao čovjeka. Jer čovjek je čovjek, zar ne? Svi smo mi ljudi koji u sebi nose svoje boli i radosti, imamo talente i sposobnosti, poraze i pobjede, različito razmišljamo i u različito vjerujemo i baš je u toj različitosti naša posebnost. Iako drugačiji, ipak imamo jednu zajedničku poveznicu, svi težimo tome da pripadamo, volimo i da budemo voljeni. Jesmo li pjevačica, glumica, spisateljica ili političar, ta spomenuta težnja u nama ostaje nepromijenjena,' izjavila je Josipa Pavičić za Večernji list.

'Sasvim opušteno' će biti nešto sasvim drugačije... Godine života ispunjene različitim iskustvima uspona i padova nose zrelost, kako privatno tako i poslovno. Usudila bih se izreći kako je i meni ta zrelost donijela mnogo mudrosti i spremnost da svoju mentalnu i emocionalnu širinu i dubinu primijenim u svojim intervjuima. Umjesto tračeva i 'žutog nagađanja', gledateljima ću pružiti minute u kojima će moji gosti samo govoriti svoje istine o sebi i tako nam dopustiti da ih upoznamo s one 'druge strane'. S puno topline, emocije i nježnosti ući ćemo dom naših gledatelja, a vjerujem i u njihova srca, dodaje Josipa čiji će se prvi intervju prikazati na Badnjak.

  • +5
Josipa Pavičić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album

U prvoj emisiji Josipa će ugostiti svećenika Tvrtka Baruna, dok joj na Staru godinu u emisiju stiže Danijela Martinović koja će u ekskluzivnom razgovoru otvoreno govoriti o recentnim događajima u svom životu.

Inače, medije je nedavno obišla vijest kako je Josipa više nije u vezi sa zagrebačkim ginekologom, Markom Kisićem. Zajedničke fotografije na društvenim mrežama je maknula, a na modnoj reviji održanoj prošlog mjeseca za RTL je dala izjavu: 'Mislim da je svaka osoba najsretnija kad je dobro sama sa sobom, a kod mene je to slučaj, ja sam dobro sa sobom'.