BLAGDAN SV. DUJE

Nakon dugo vremena ponovno u javnosti: Željko i Fani Kerum s djecom s balkona pratili procesiju

07.05.2019 u 13:46

Bionic
Reading

U Splitu je danas slavljeničko raspoloženje, a sve zbog blagdana posvećenog sv. Duji, zaštitniku grada. Započela je već i tradicionalna procesija splitskom rivom, a sve su s balkona pomno pratili i nadzirali Željko Kerum sa suprugom Fani i djecom

Baš kao i prijašnjih godina, i ove je nekadašnji splitski gradonačelnik Željko Kerum pratio procesiju u čast splitskom zaštitniku sv. Duji s balkona prostorija njegove stranke HGS, smještene, a gdje drugdje nego u samom srcu Rive.

Odjeven sav u bijelo, s naočalama zataknutim za zlatni lanac, Kerum je i ovoga puta sve gledao u pratnji supruge Fani, ali i djece - starijeg sina Frane i kćerkice Eleonore. Za potpunu sreću nedostajao je samo srednji sin Zvonimir, koji se s obitelji nije fotografirao s balkona ni prije dvije godine, kada su se pojavile slične fotografije.

Željko i Fani Kerum Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

I dok je Frane pokupio majčine gene te ima ravnu i svijetlu kosu, malena Eleonora, koja je ime dobila po baki Fani Kerum, ima kovrčavu kosu baš poput svog oca nekada, ali i tete Nevenke Bečić.