FASHION GURU

Dobro izgleda Fani Kerum, vidi se da studiozno proučava stil Melanije Trump

  • 06.06.2017 u 10:58

  • Bionic
    Reading

    Nesuđena prva dama Splita te ona aktualna američka Melania Tump imaju mnogo toga zajedničkog - obje su se udale za osebujne poduzetnike s političkim ambicijama, imaju slovenske korijene (barem tako Kerum tvrdi za svoju suprugu), a i silno se trude oko svog modnog stila. Sudeći po zadnjim stajlinzima plavokose Splićanke, teško se ne oteti dojmu da joj je modni uzor upravo atraktivna Slovenka iz Bijele kuće

    Dam se kladiti da je Fani Kerum studiozno proučavala Melaniju. Imaju one neke dodirne točke - osim sličnog muža (ok, osim nekoliko stotina milijuna dolara razlike), postoji još jedna veza - obje vole skupe krpice.

    Fani se već u nekoliko navrata pokušavala nametnuti kao poznavateljica mode, možda bi to i bila da se malo više naslikavala, ali nije stigla od muža. On je svaki put nadmaši u tome.

    No u tom segmentu Melania je već puno, puno bolja, ipak je prva dama.

    • +5
    Melania Trump u D&G-ovoj odjeći Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

    Obje su veoma šutljive i skoro pa nikad ne daju izjave, a možda je tako i bolje - ono što govore njihovi muževi sasvim je dovoljno.

    • +4
    Fani Kerum Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

    Fani se za odlazak na biralište odlučila skockati te je odjenula bijelu haljinu zanimljiva kroja, baš kao što to radi Melania, a look je upotpunila skupocjenom Fendijevom torbicom i sandalama Alaia.

    Dobro izgleda Fani (ipak sad govorimo o modi), a kad smo kod usporedbe s američkom prvom damom, sorry, Fani, Melania ipak uvjerljivo vodi.