S PLAŽE NA SNIJEG

Nakon Dubaija Anja Alavanja Viljevac ponovno je na putu i to u već dobro poznatom društvu

07.02.2022 u 12:21

Bionic
Reading

Posljednjih godinu dana, otkako se udala za Vedrana Viljevca, Anja Alavanja ne staje s putovanjima

Iako bi možda netko rekao da život staje rođenjem djeteta, s time se nikako ne može složiti voditeljica Anja Alavanja Viljevac jer posljednjih godinu dana, otkako se udala za ekonomista i nogometnog trenera Vedrana Viljevca i s njim dobila sina Dana, ne miruje.

Gledajući njezin Instagram, vidi se da je stalno na putu, pa je tako u posljednjih nekoliko mjeseci, između ostalog, uživala u Rimu, potom se sunčala i kupala u Dubaiju, a sada je na skijanju.

Ni ovoga puta malenog Dana nije ostavila kod kuće. Dapače, ovoga je puta na put povela i bake, koje bračnom paru rado uskaču s brigom oko bebe, kako bi Anja i Vedran mogli uživati u snježnim radostima.

  • +3
Anja Alavanja Viljevac Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

'Operirano koljeno i beba i nisu neki preduvjet za odlazak na skijanje. Uplatila sam putno zdravstveno (nije reklama), nadajući se da neću iskusiti vožnju helićem. A beba? S nama. Hvala bakama. P.S. Pravila sam se da ne vidim što mu sve daju jesti i piti. P.S.S. U jednom kadru muž ide po rukavicu koja mi je pala na stazi. I ne psuje. To mora da je ljubav', napisala je pored videa Anja Alavanja Viljevac.

Kako je objasnila u novoj objavi, nijednog je skijanja nije bilo strah kao ovoga, jer je prije tri godine, i to na skijanju, 'ostala bez prednjeg križnog i bočnog ligamenta, a pukao joj je i meniskus'.

'Ovo mi je prvo stajanje na skije nakon krpanja koljena (meniskusa samo). Uspjela sam se opustiti, jurili smo, uživali, prisjetila se svojih ski vještina... Sva sretna što nisam nijednom pala i što sam prevladala strah od obnove ozljede... i dođe zadnji dan skijanja, trebamo proći još pola kilometra staze do hotela, i kažem ja Vedranu - ajmo mi stati u kućicu na kuhano vino, sad mi se više ne može ništa dogoditi.

I popijemo vino, krenemo prema hotelu. I što bude??? Sto metara od kućice, zadnjih pet minuta našeg ovogodišnjeg skijanja, raspadnem se kao kruška. Skupljaj skije, skupljaj štapove, kovanice iz džepova... na sreću, koljena nismo morali skupljati. Pouka: ne podcjenjuj kvalitetu koruškog kuhanog vina. Austrijanci ne štede na alkoholu.'