omiljena sportašica

Blanka Vlašić uživa u Dubaiju, a pokazala je i s kim se tamo druži

31.01.2022 u 16:04

Bionic
Reading

Nema tko u zadnje vrijeme nije uživao ondje - Anja Alavanja Viljevac, Sonja Kovač, Ana Gruica Uglešić, Andrej Kramarić, a sad se iz Dubaija oglasila i jedna od najboljih sportašica u povijesti Hrvatske

Dobro raspoložena, skockana od glave do pete Blanka Vlašić je s fanovima podijelila mnoštvo fotografija i video snimaka, a ondje je na kulturnoj i poslovnoj manifestaciji Expo Dubai. Na njezinim snimkama našla se i Sandra Perković koja je ondje među ostalim proslavila godišnjicu veze s Edisom Elkasevićem.

Inače, Blanka je početkom rujna primljena u Kuću slavnih atletskog mitinga u Bruxellesu. Veliko priznanje dvostrukoj svjetskoj prvakinji u skoku u vis ukazano je na posebnoj svečanosti uoči 45. izdanja Memoriala Van Damme, jednog od najuglednijih svjetskih atletskih mitinga, koji je svojedobno bio dio elitne Golden Four i Golden Six kategorije.

Nedavno je legendarna sportašica održala predavanje pred više stotina mladih okupljenih na Tribini za mlade 'U zdravom tijelu zdrav duh' u Mostaru. Blanka je ondje govorila o sportskim uspjesima, ali i vjeri koja je promijenila njezin život i način razmišljanja.

Među ostalim je istaknula da joj je sport puno uzeo, ali daleko više dao te da joj je 'ozljeda 'najbolje što joj se dogodilo u životu'. Naglasila je kako ne žali jer danas vodi potpuno drukčiji život od onog koji je zamišljala.

  • +3
Blanka Vlašić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX