koja je njegova tajna?

Nakon brzog prekida Emily Ratajkowski i Petea Davidsona, mnogi se pitaju u kakvom li su sada odnosu

28.12.2022 u 18:27

Bionic
Reading

Donedavno se činilo kao da bivši dečko Kim K ulazi u vezu sa zanimljivom Emily Ratajkowski, no njihovo izlaženje ipak je urodilo samo prijateljstvom. Oboje će ljubavnu sreću potražiti uz nekog drugog, a izgleda da su se brzo bacili u potragu

Jedan od najpoznatijih zavodnika i djevojka za koju mnogi govore da je jedna od savršenijih žena trenutno završili su svoju kratku romansu. Nakon što je Emily Ratajkowski završila svoj brak s Sebastianom Bear-McClardom, brzo se vratila svijetu izlaženja na spojeve pa je tako u studenom izlazila s Peteom Davidsonom. Iako mu se mnogi dive zbog činjenice da su najpoželjnije žene Amerike pale na njegov šarm, čini se da nijedna ne ostaje s njim predugo.

'Njihova je ljubav prešla u prijateljstvo i to im je oboma u redu', rekao je izvor blizak paru.

Prvi put su ih povezali u studenom. Zajedno su proveli neko vrijeme na neobaveznim spojevima, pa su istog mjeseca zajedno fotografirani i na utakmici Knicksa. No, izgleda da je par završio svoju kratku romansu jer su i Davidson i Emily Ratajkowski viđeni su s drugim ljudima u nedavnim izlascima.

On je viđen s glumicom Chase Sui Wonders, koja je njegova kolegica u filmu 'Bodies Bodies Bodies', a izgleda da sve svoje djevojke voli voditi na košarkaške utakmice.

Ratajkowski doduše ne izlazi samo s jednim, već istražuje ponudu single muškaraca. Nedavno je instalirala aplikaciju za 'dejtanje', a čini se da je aplikacija zbilja učinkovita. Prošli tjedan bila je s umjetnikom Jackom Greerom, a još prošli mjesec s DJ-em Orazijem Rispom.

  • +7
Pete Davidson i Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: MICHAEL SIMON / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA