pete davidson

On je otrov za lijepe žene: Kako je čak i Emily Ratajkowski pala na šarm bivšeg dečka Kim Kardashian

15.11.2022 u 16:42

Bionic
Reading

Nakon rastave braka Emily Ratajkowski izlazi s Peteom Davidsonom, komičarom na čiji su šarm pale mnoge popularne djevojke, poput Ariane Grande i Kim Kardashian. Iako je poznat po kraćim ljubavnim vezama, ima nešto čemu djevojke ne mogu odoljeti

Mnogi smatraju da je Emily Ratajkowski jedna od najseksi žena na svijetu pa je činjenica da je takvu ljepoticu prevario muž zbilja bila šok za javnost. Nakon rastave od Sebastiana Bear-McClarda šuškalo se da atraktivna Emily Ratajkowski izlazi s Bradom Pittom te američkim DJ-em Orazijem. Najnoviji dečko koji joj se pripisuje je Pete Davidson.

Komičar koji živi uistinu zanimljiv ljubavni život bira samo najpoželjnije slavne žene svijeta. Izlazio je s Arianom Grande, 20 godina starijom Kate Beckinsale, mladom Kaiom Gerber, a najveći 'ulov' bila mu je Kim Kardashian. Odnos s Kim događao se usporedno s njezinom rastavom od repera Kanyea Westa pa je Davidson bio često prozivan na Kanyeovom Instagramu.

Ratajkowski i Davidson navodno su 'u vrlo ranoj fazi' upoznavanja, ali poznanici tvrde da se 'stvarno sviđaju jedno drugome'. Već nekoliko mjeseci razgovaraju te izlaze na spojeve.

Navodno je on oduševljen njezinom inteligencijom, a ona njegovim smislom za humor.

  • +10
Pete Davidson Izvor: Profimedia / Autor: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako obožavatelji nisu iznenađeni novim 'ženskim trofejem' mladog komičara, mnogi se pitaju kako je jedan čovjek uspio zavesti Arianu Grande, Kim Kardashian i Emily Ratajkowski.