odvažna nijansa

Ovo je hit boja sezone, a kraljica ulične mode nosi je u najhrabrijim kombinacijama

29.11.2022 u 09:29

Bionic
Reading

I dok se romansa Emily Ratajkowski s Peteom Davidsonom zahuktava, a nagađanja o njihovoj vezi pune stupe tabloida, zahuktava se i njezina garderoba. Kraljica ulične mode i diktatorica nosivih, svakodnevnih kombinacija svojim najnovijim stajlingom predstavlja hit boju za sezonu

Kada je riječ o zimskoj modi, u ormaru Emily Ratajkowski nema mjesta za tmurne i tamne nijanse. Dapače, Emily poseže za posve kontrastnim nijansama te ove sezone predstavlja vruću nijansu žute kao hit boju koja podiže baš svaki outfit.

Posljednjih nekoliko dana Emily je više puta uhvaćena kako nosi sunčanu paletu žute i time predstavlja uvjerljiv odabir za dodavanje malo boje u ormar. Tako je ova 'it' djevojka snimljena u West Villageu kako šeta psa, a tom prilikom spojila je usku crnu maksi suknju niskog struka s kratkom majicom s kapuljačom i pastelno žutom traper jaknom. Taj njezin stajling jasno jasno daje do znanja da se obojeni traper vraća u velikom stilu.

Samo nekoliko dana kasnije, u ponedjeljak navečer, Ratajkowski je viđena na Manhattanu obavljajući poslovne obveze, a tom prigodom kombinirala je žuto-narančasti kožni baloner s crnim tajicama i čizmama zebra printa.

Sudeći prema viđenom, poznata manekenka je obožavateljica ponavljanja odjeće, a u sličnoj kombinaciji viđena je u sličnoj kombinaciji zajedno s Bellom Hadid još u veljači 2020. Tom prilikom baloner u hit citrusnoj nijansi kombinirala je s krem čizmama i crnim tajicama, a naglasak stavila na dekolte.

Iako je njezin ormar prepun trendovskih komada, Emily se, ipak, ne odvaja od onih najupečatljivijih. A jedan od njih zasigurno je žuto narančasti baloner čiji dizajn potpisuje Dorothee Schumacher, a kombinira ga kako s jednostavnim komadima, tako i onim upečatljivim, poput monokromatskih čizama.

  • +4
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia