DALEKO OD SVIH

Nakon Božića u New Yorku, Franka i Ćorluka uživaju u ljepotama Jamajke

29.12.2017 u 09:44

Bionic
Reading

Oporavak nakon teške operacije, koja ga je udaljila od nogometnih terena na nekoliko mjeseci, polako se približava svome kraju, a u tome će zasigurno pomoći i odmor u zagrljaju djevojke, daleko od Hrvatske. Vedran Ćorluka i Franka Batelić, koji su veliki zaljubljenici u putovanja, ovu su Novu godinu odlučili provesti na Jamajci

Nakon što su Božić dočekali u New Yorku, nogometaš ruske Lokomotive i hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka i njegova djevojka, pjevačica Franka Batelić, svoj su odmor odlučili nastaviti u toplijim krajevima.

  • +9
Franka Batelić i Vedran Ćorluka na Jamajci Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Oboje su se na svojim Instagram profilima pohvalili svojom destinacijom - Jamajkom, gdje uživaju u resortu Negril. Par, koji je ovo ljeto proslavio petu godišnjicu veze, smješteni su u romantičnim kućicama koje se nalaze visoko na stijenama i iz njih se pruža prekrasan pogled na ocean.

I dok je Ćorluka oduševljen teretanom, koja mu je nužna za održavanje forme, osobito nakon teške operacije koja ga je na nekoliko mjeseci odvojila od nogometnih terena, Franka uživa na pješčanim plažama, ali i skakanju sa stijena u ocean.

  • +14
Franka Batelić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Završetak ove 2017. godine za Franku i Vedrana nije mogao biti bolji, a pjevačica redovito provjerava i stanje na top listama, budući da je, prije negoli je otputovala na odmor, nakon četiri godine pauze, izdala singl 'Bez tebe'.

  • +5
Zaljubljeni Vedran Ćorluka i Franka Batelić uživaju u šetnji i jutarnjoj kavi Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavić