SADA I TO ZNAMO

Nakon 23 godine otkriven razlog zašto brak Cindy Crawford i Richarda Gerea nije uspio

10.08.2018 u 14:14

Bionic
Reading

Danas 52-godišnja Cindy Crawford i 68-godišnji Richard Gere, bili su 'it' holivudski par devedesetih. Upoznali su se 1988. godine, u doba kada je Cindy, zajedno s Naomi Campbell, Claudiom Schiffer i ostalim damama suvereno vladala modnim pistama i zasluženo nosila titulu supermodela, a Gere bio veliki holivudski zavodnik

Veza Cindy Crawford i Richarda Gerea u to je doba iznenadila mnoge, no oni su bili uvjereni da je ljubav ona prava pa su nakon četiri godine odlučili je i ozakoniti u Las Vegasu. Iako su već tada imali itekako novaca na računu, umjesto pravog vjenčanog prstenja izmijenili su ono izrađeno od aluminijske folije. Zašto je to bilo tako, ostala je nepoznanica do danas.

  • +27
Richard Gere s 34 godine mlađom djevojkom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Brak je potrajao tek do 1995. godine, a razvod je bio veliko iznenađenje. Tada je bilo nekoliko glasina o kraju njihove ljubavi - od onih da su oboje prepoznati i preslavni da bi mogli biti jedno s drugim, ali i onih da su oboje zapravo voljeli isti spol, te da im je brak bio tek paravan za sve.

Tek godinama kasnije Cindy Crawford je priznala da je do razvoda došlo jer 'jednostavno nisu provodili dovoljno vremena zajedno', a osim toga bila je tu i 17 godina razlika u godinama.

'Ja sam imala 22, a u to doba još uvijek ne znaš tko si niti što želiš biti, a on je već bio blizu 40-im. Dvadesete godine kod žena vrijeme su kada tek počneš osjećati svoju moć i kreneš se povezivati sa svojom unutrašnjom snagom, stoga je teško mijenjati se, a onda se nađeš u vezi i odjednom sve to mora nestati. Jednostavno nisam željela samo pratiti nekoga, htjela sam i ja ponekad biti ta koja vodi, ali i ona koja hoda ruku uz ruku s nekim', otkrila je 2013. u intervjuu kod Oprah Winfrey slavna Cindy Crawford.

  • +14
Cindy Crawford i Rande Gerber Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kako je rekla, kada gleda unatrag, smatra da su ona i njezin suprug ipak trebali prvenstveno biti prijatelji. 'Mislim da je dio problema bio i u tome što smo bili sve, osim prijatelji - ja sam bila mlada, a on je bio - Richard Gere.'

Iako nisu uspjeli zajedno, i Cindy i Richard danas imaju sređen obiteljski život. Cindy Crawford od 1998. godine u braku je s Randeom Gerberom, s kojim ima sina Presleyja i kći Kaiju, dok je Gere, nakon još jednog propalog braka sreću pronašao u zagrljaju 34 godina mlađe Španjolke Alejandre Silve, s kojom se u travnju u tajnosti vjenčao te čekaju svoje prvo dijete.