podrška s tribina

Najvatrenija navijačica u Rusiji: Franka se već prozvala Ćorluka

17.06.2018 u 11:36

Bionic
Reading

Franka Batelić bila je najvatrenija navijačica na stadionu u Kalinjingradu gdje su naši s 2:0 porazili prve protivnike u skupini, reprezentaciju Nigerije

Lijepa pjevačica na svom je profilu na Instagramu objavila Story s fotografijama u kockastom dresu i navijačkim rekvizitima i dala do znanja kako će biti glasna podrška s tribina svom izabraniku Vedranu Ćorluki i ostatku naših reprezentativaca u Rusiji.

Lijepa pjevačica bila je u društvu Ćorlukine obitelji, a objavila je i fotografiju na kojoj zajedno poziraju, no ono što je upalo u oko je potpis na toj fotografiji na kojoj je pisalo samo - Ćorluke.

Franka je već odavno dio obitelji, a svoju bi petogodišnju vezu trebali ozakoniti ovoga ljeta, kad završi SP u nogometu, i to u njezinoj rodnoj Istri, najvjerojatnije u intimnom krugu, uz obitelj i najbliže prijatelje.

  • +8
Franka Batelić i Vedran Ćorluka Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Da će im ova godina biti posebna dala je naslutiti još u veljači kad mu je čestitala rođendan dirljivom porukom: 'Sretan rođendan mom najboljem prijatelju i velikoj ljubavi. U dobru i u zlu i kroz ljeta i kroz zime. Vedran Ćorluka, neka ti ova bude posebna', poručila je tadFranka Batelić na Instagramu.

NAJGLASNIJA POTPORA

Najljepša podrška s tribina: Ovo su dame koje su osvojile srca naših nogometaša

Pogledaj galeriju