NJEZIN ANĐEO

Najtužniji rođendan: Udovica Kobea Bryanta pronašla njegovo pismo koje je napisao nekoliko mjeseci prije smrti

06.05.2020 u 15:08

Bionic
Reading

Trebao je to biti njezin dan iz snova, dan u kojem će proslaviti 38. rođendan u društvu svojih najdražih - supruga Kobea Bryanta i njihove četiri kćerke. Nažalost, rođendan je Vanessa Bryant proslavila uz tri kćeri, nakon što joj je stravična helikopterska nesreća uzela supruga i jednu od djevojčica, a kao da je znao, NBA legenda napisao joj je pismo upravo za njezin rođendan

Njezin Instagram profil sada joj je najdraži način gdje može dokumentirati ljubav, ali i veliku tugu koju i dalje osjeća otkako su njezin suprug Kobe Bryant i njihova 13-godišnja kći Gianna izgubili živote u stravičnoj helikopterskoj nesreći ovog siječnja.

Upravo na svom Instagram profilu udovica Kobea Bryanta, Vanessa Bryant izmamila je suze u očima milijunima pratitelja diljem svijeta, otkrivši kako je kod kuće pronašla pismo iznenađenja koje joj je pokojni suprug napisao za njezin jučerašnji 38. rođendan, i to nekoliko mjeseci prije njegove tragične smrti.

Točan sadržaj pisma nije poznat, budući da je Vanessa slikala tek kovertu i svoju ruku preko njega, no dio je ipak otkrila pred 14,1 milijuna ljudi koliko je prati na Instagramu.

'Jučer sam pronašla omotnicu s oznakom 'ljubavi mog života. Od tvog tatice'. Čekala sam da otvorim još jedno pismo na svoj rođendan i dobila dodatan razlog za veselje. Ironija je u tome da je Kobe dao nacrtati anđela koji me drži. Nedostaje mi ljubav mog života i moja Mamacita, moj bik u horoskopu kao što sam i ja. Zahvalna sam što sam se danas probudila uz svoje tri slatke djevojke. Voljela bih da smo svi zajedno.'

Osim toga, Vanessa je objavila i fotografiju najmlađe kćeri Capri i otkrila kako je ona prava kopija slavnog oca.