OSOBNI USPJEH

Najstarija kćer Brucea Willisa i Demi Moore proslavila četiri godine trijeznosti: 'Osjećam neizmjernu zahvalnost'

01.01.2021 u 20:31

Bionic
Reading

Nalik glumcu Anthonyju Hopkinsu, kćer bivšeg glumačkog para Brucea Willisa i Demi Moore uoči proslave Nove godine pohvalila se velikim postignućem po pitanju vlastite borbe s alkoholizmom

Poput slavnih roditelja, 32- godišnja Rumer Willis gradi glumačku karijeru, a uoči proslave Nove godine svojim pratiteljima na Instagramu pohvalila se velikim osobnim uspjehom. U godini obilježenoj pandemijom, Rumer Willis proslavila je četvrtu godišnjicu uspješne borbe s ovisnošću o alkoholu.

'Tako sam zahvalna što sam odabrala sebe iznad svake životne prepreke, osobito u godini kada se toliko toga dogodilo, ne samo meni već cijelom svijetu', napisala je najstarija kćer Brucea Willisa i Demi Moore uz objavu selfie fotografija.

'Osjećam neizmjernu zahvalnost što čak i u trenucima kada bih pobjegla od negativnih emocija koje imam, bez obzira koliko jake i bolne bile, trudim se preživjeti ih i izaći kao pobjednik'.

Kao brojni ljudi diljem svijeta, 32- godišnja glumica suočila se brojnim izazovima u 2020. godini uspješno ih prevladavši bez povratka starom poroku.

  • +4
Rumer Willis Izvor: Profimedia / Autor: Hyperstar / Alamy / Alamy / Profimedia

'Za sve i svakoga tko se bori ili ima želju da se otrijezni znajte da to nije jednostavan čin za sve, ali svakim danom ste bliže cilju. Nemam sve odgovore, znam što je djelovalo na mene a ovdje sam da uvijek pružim podršku ili samo slušam', zaključuje.

Uz Rumer Willis, poznati britanski glumac Anthony Hopkins proteklih je dana u videu objavljenom na društvenim mrežama otkrio da je dosegao 45 godina trijeznosti, dok je bivša manekenka i američka TV ličnost, Chrissy Teigen, otkrila da je tri tjedna trijezna nakon što se ove godine suočila s gubitkom djeteta.