glamurozno izdanje

Najsretnija u zagrljaju supruga: Iva Majoli zablistala u haljini poput vjenčanice

10.09.2023 u 21:49

Bionic
Reading

Iva Majoli ne skriva sreću u braku s Robertom Calegarijem, s kojim živi u Milanu i uživa u putovanjima svijetom i odmoru u Hrvatskoj

Ivu Majoli pamtimo kao jednu od najboljih hrvatskih tenisačica u povijesti te ju nerijetko možemo vidjeti na sportskim manifestacijama u društvu bivših kolegica. Ipak, redovito pokazuje da je najsretnija - u društvu supruga.

Majoli u posljednje vrijeme na društvenim mrežama rado dijeli romantične trenutke sa suprugom Robertom Calegarijem, s kojim pozira u toplim zagrljajima na raznim svjetskim lokacijama.

Iva Majoli Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Ovoga puta 45-godišnja bivša tenisačica pozirala je s markantnim suprugom (59) u raskošnoj bijeloj čipkastoj haljini maksi kroja te dugih rukava i visokog ovratnika, a začinjenom volanom u dužini koljena. Riječ je o haljini koja toliko odiše glamurom da bi se vrlo lako mogla nositi i kao vjenčanica, posebno u njenoj kombinaciji sa zlatnim sandalama.

Objavu je popratila oznakom lokacije u Malom Lošinju te romantičnom porukom:

'Amore❤️❤️❤️', napisala je.

Supružnici su u bračne vode uplovili u listopadu 2022. godine, žive u Milanu i često putuju svijetom, a ovog ljeta uživali su na Hvaru i u Dubrovniku.