navjerniji navijači

Najslađi prizori iz Katra: Lijepa Marija, supruga Maria Pašalića pokazala kako ona i sinčić Luka provode vrijeme dok čekaju tatu

17.12.2022 u 11:14

Bionic
Reading

Ususret odlučujućoj utakmici na kojoj će Hrvatska odmjeriti snage s Marokom, svi su u napetom iščekivanju, a tako i Marija Pašalić, supruga našeg reprezentativca Maria Pašalića. Slobodne trenutke u Katru Marija provodi u sa sinčićem Luku, a kako im je lijepo otkriva na Instagramu

Rijetko tko se nije raznježio na trenutak, nakon što je Hrvatska pobijedila Brazil, naš nogometni reprezentativac Mario Pašalić požurio prema supruzi Mariji, koju je zagrlio, a potom u naručje uzeo njihovog sina Luku.

Taj trenutak nabijen emocijama, kada Pašalić ponosno gleda sina obišla je medije, a pred prizorom ponosnog oca i njegovog malog nasljednika, pod budnim majčinom okom, nitko nije mogao ostati ravnodušan.

Naši reprezentativci na nogometnom terenu odmjerit će snage s Marokom i pokušati izboriti treće mjesto na ovogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, a u borbi za broncu Maria nastavlja bodriti njegova Marija Pašalić. Na svom Instagram profilu objavila je tako još jednu prekrasnu fotografiju koja prikazuje nju i njihovog sinčića Luku.

Čini se kako u vremenu odbrojavanja do slijedeće utakmice, koja se opasno približava, Marija uživa u šetnjama i istraživanjem sa sinčićem Lukom. Odjevena u dugu cvjetnu haljinu i sa sunčanim naočala na licu, dok joj se kosa slobodno vijorila na vjetru, Marija je malenog Luku podigla visoko u zrak. Na idućoj fotografiji mama i sin slikani su s leđa, dok promatraju pustinju koja ih okružuje.

  • +7
Poznata lica na tribinama stadiona u Dohi Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

Inače, Mario Pašalić, trenutno igrač talijanskog prvoligaša Atalante i lijepa Marija su u braku od lipnja 2019. godine. Za nogometaša iz Kaštel Gomilice nerijetko se kaže 'da ostavi srce na terenu', a Marija je uvijek njegova najvjernija navijačica, a sada ima i moćno pojačanje – malenog Luku koji je tatin ponos.

  • +3
Mario Pašalić Izvor: Profimedia / Autor: LaPresse / ddp USA / Profimedia