EMOCIJE NA VRHUNCU

Može li slađe od ovoga? Mario Pašalić pohrlio na tribine, zagrlio suprugu i u naručje uzeo sina Luku

09.12.2022 u 19:56

Bionic
Reading

Još uvijek pod dojmom onog što se nekoliko trenutaka ranije odvilo na travnatom terenu katarskog stadiona, reprezentativac Mario Pašalić pohrlio je na tribine kako bi se pozdravio sa svojim najdražima

Nakon što je Hrvatska pobijedila Brazil, na kraju zahvaljujući penalima, ali i nevjerojatnom Dominiku Livakoviću, naši su nogometaši prvo izgrlili svoje suigrače, kao i izbornika Zlatka Dalića i sve iz stožera, a potom su krenuli prema svojim obiteljima.

Fotografija koja će zasigurno obići svijet i koja prikazuje nevjerojatan spoj raznih emocija, ona je na kojoj je naš nogometni reprezentativac Mario Pašalić, koji od 2018. igra za talijanskog prvoligaša Atalantu.

On je požurio prema supruzi Mariji, koju je zagrlio, a potom u naručje uzeo njihovog sina Luku. Upravo trenutak kada Pašalić nošen emocijama ponosno gleda sina zabilježio je Cropixov fotograf.

  • +7
Poznata lica na tribinama stadiona u Dohi Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

Nogometaš iz Kaštel Gomilice cijenjen je jer uvijek kako se često piše, 'ostavi srce na terenu'. Tajna dobrih igara našeg reprezentativca Maria Pašalića je i u najvećoj navijačici, supruzi Mariji s kojom je u braku od lipnja 2019. godine.

Vjenčali su se na Čiovu, a uzvanike je zabavljao Marko Škugor. Slavlje se nakon crkvene ceremonije preselilo se na jedrenjak Aixaia, gdje je okupljene animirao Jure Brkljača. Među uzvancima su bili i mladoženjini bivši suigrači Tonći Mujan, Zvonimir Milić, Mihovil Klapan... Zanimljivo je da Mario i Marija rođendan slave isti dan, iako je ona godinu mlađa.

Sina su dobili 15. veljače ove godine, samo dan nakon Valentinova i tjedan dana nakon što su njih dvoje proslavili svoje rođendane.