dirljive fotografije

Prizori koji tope srca: Sinčić Marija Pašalića s mamom pohrlio na travnjak tati u zagrljaj

19.06.2023 u 08:53

Bionic
Reading

Navijačka euforija ponovno je zatresla Hrvatsku, a najvatreniji navijači naše nogometne reprezentacije preplavili su jučer nizozemski grad Rotterdam. Svog supruga s tribina je bodrila Marija Pašalić u društvu njihovog mališana, Luke

Nakon nevjerojatne drame Hrvatska je poražena od Španjolske u finalu Lige nacija. Posebno dirljiv trenutak bio je susret naših nogometaša s njihovim najmilijima.

Fotografije koje prikazuju nevjerojatan spoj raznih emocija one su na kojima je naš nogometni reprezentativac Mario Pašalić sa suprugom Marijom i njihovim sinom Lukom, koji su se spustili na nogometni teren, a što je zabilježio Pixsellov fotograf.

Mario Pašalić s obitelji Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Inače, nogometaš iz Kaštel Gomilice je 2019. oženio svoju odabranicu na Čiovu. Slavlje se nakon crkvenog obreda odvijalo na jedrenjaku Aixaia, gdje je okupljene animirao Jure Brkljača. Među uzvancima su bili i mladoženjini bivši suigrači Tonći Mujan, Zvonimir Milić, Mihovil Klapan...

Zanimljivo je da par slavi rođendan isti dan, premda je ona godinu mlađa. Sina su dobili 15. veljače prošle godine, dan nakon Valentinova i tjedan dana nakon što su njih dvoje proslavili svoje rođendane. Pašalići žive ljubavnu bajku, a nerijetko dijele zajedničke obiteljske trenutke na društvenim mrežama. Samozatajna Marija nije tipična žena nogometaša, što se jasno vidi iz jednog pogleda na njezin profil na Instagramu, na kojem se ne hvali luksuzom.