VRUĆE!

Najseksi scene prikazane na TV-u

09.02.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Neke smo imali prilike vidjeti samo jednom jer su ukinute zbog previše eksplicitnog sadržaja, neke jednostavno ne možemo zaboraviti, a neke se i danas vrte na telki. Bile one domaće ili strane, nemamo apsolutno ništa protiv ispadanja bradavica, suptilnih poljubaca naizgled čednih djevojaka te gledanja vijesti gdje se cure skidaju skoro do kraja. Sigurni smo da se slažete s nama i da bi seksi scena trebalo biti i više

 

Iako posljednjih godina na televiziji možemo vidjeti sve više seksi scena i one više definitivno ni u kojem pogledu nisu tabu tema, mi smo odabrali samo neke od njih koje su nam se urezale u pamćenje ili koje su bar neko vrijeme bile top tema u medijima.

 

 

Nikolina Pišek – Prima pivo

Za nju smo znali da izgleda seksipilno i da mami poglede gdje god se pojavi, ali kada se 2007. počela prikazivati reklama za Prima pivo u kojoj atraktivna Nikolina Pišek u minijaturnom crvenom bikiniju, držeći u ruci spasilački rekvizit, trči prema utopljeniku te se na njega baca i daje mu umjetno disanje, konačno nas je oborila s nogu.

Ponajprije muški dio populacije, jer nakon uspješno obavljene akcije spašavanja Pišekica poseže za bocom piva. Vlažni snovi - ostvareni!

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

Dolores Lambaša – guza u 'Zakonu ljubavi'

Pri vrhu hrvatskog seksi spektra nalazi se i atraktivna glumica Dolores Lambaša, koja je u jednom od nastavaka sapunice 'Zakon ljubavi' pokazala guzu, sagnuvši se u kratkom škotskom šosiću ispod kojeg je imala minijaturne gaćice te samostojeće čarape.

 

 

 

 

 

 


 

Fani Stipković - 'Lijepa bez krzna'

U suradnji s udrugom Prijatelji životinja, manekenka Fani Stipković odlučila je otići korak dalje u borbi za prava životinja.

Tako se manekenka i voditeljica slikala kao od majke rođena, a potom su džambo plakati s golom Fani preplavili hrvatske gradove i polučili niz pozitivnih komentara. Ipak, najbolje se, po svemu sudeći, osjećao pas Sauri, koji je Fani čuvao međunožje.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gianna Apostolski i Suzana Buntić – 'Gole vijesti'

Popularne 'Gole vijesti' nedavno su dobile još jedan par sisa. Već nam je dobro poznato da je riječ o Istranki Suzani Buntić, no prvi put smo njezino poprsje vidjeli tek nedavno.

Odradila je to odlično, a društvo i podršku pravila joj je već iskusna Gianna Apostolski, koja je prije nekoliko mjeseci svojim grudima na malim ekranima probila led u 'Red Carpetu' te u Hrvatskoj uopće.

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

Nives Celzijus – 'Bijesna'

'Bijesna, uf što sam bijesna', ljutito nam je pjevala Nives u svojoj novoj pjesmi čiji je tekst definitivno zasjenio spot koji je izazvao svakojake komentare, a i polemike. Kontroverzna starleta očito u tome uživa i nakon promocije spota izjavila je da planira i dalje provocirati naciju svojim sado-mazo akrobacijama.

Iako nam je i ovo gdje oskudno odjevena Nives s bičem u ruci doslovce jaše po golom misteru Dineku možda bilo malo previše... Pitamo se koliko daleko planira ići u nekom novom spotu.

 

 

 

 


 

 

Jennifer Lopez - dekolte do pupka

Stražnjica je, otkako je postala poznata, uvijek bila njezin najveći i najskuplji atribut, budući da ju je osigurala na milijun dolara.

No 2000. godine na dodjeli nagrade Grammy Jennifer je sve, pa i svoju pozadinu, zasjenila  prozirnom zelenom Versaceovom haljinom s dekolteom do pupka, o čemu se pričalo mjesecima.

 

 

 

 

 

 

 

Gisele Bündchen - D&G The One Ad

Za brazilsku manekenku Gisele Bündchen malo je reći da je samo seksi. Gdje god se pojavi, ona plijeni pažnju i uzdahe, a to se najbolje vidi u reklami za miris modnog dvojca Dolce & Gabbana, koji je upravo seksipilnu Gisele izabrao kao zaštitno lice.

Najbolje je plaćeni model i gotovo svi kreatori se za njome trgaju, zar je potrebno objašnjavati zašto?

 

 

 

 

 

 

 



Eva Mendes – Calvin Klein: Secret Obsession

Što ima ljepše od nevjerojatno seksi Eve Mendes koja se u tridesetak sekundi koliko traje reklama valja po krevetu, a u jednom joj trenutku izviruje bradavica?

Upravo zbog toga reklama je zabranjena, no to je još više obradovalo čelne ljude CK-a, koji su spornu TV reklamu postavili na svoju službenu stranicu pod sloganom 'Zabranjena reklama s Evom Mendes', a dobro znamo da je zabranjeno voće najslađe!

 

 

 

 

  


 

 

 

Madonna, Britney i Christina - MTV Video Music Awards 2003.

Najbolje zapamćen trenutak na dodjeli MTV-jevih nagrada bio je onaj kada su se popularne Britney Spears i Christina Aguilera strastveno poljubile s kraljicom popa Madonnom.

Taj poljubac isprva je šokirao sve prisutne u dvorani i gledatelje pred malim ekranima, no kasnije se na sve strane pričalo da su cure bile skroz seksi. Pričalo se da je Christina nastup odradila bez pol frke, dok je Britney trebalo dugo nagovarati da na takvo nešto uopće pristane.

 

 

 

 


 

 

Sophie Marceau – ispadanje sise na filmskom festivalu u Cannesu

Pedeset i osmo izdanje filmskog festivala u Cannesu, osim mnoštva dobrih filmova, obilježilo je ispadanje sise lijepe francuske glumice poljskog porijekla Sophie Marceau, koja je na crveni tepih unijela dašak seksipila.

O tome se pričalo na gotovo svim TV postajama, a glavni krivac za to bila je žuta haljinica na bretele koja je skliznula sa Sophieinog ramena te otkrila glumičine atribute. Sophie se pri spremanju sise brzinski i uz smiješak snašla, no ispad nije prošao nezamijećeno.