ZVIJEZDA VEČERI

Neda Ukraden u elegantnom odijelu zasjenila upola mlađe kolegice i otkrila bez kojih komada ne može

05.10.2018 u 10:33

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji Neda Ukraden plijenila je pažnju na sinoćnjoj reviji domaćeg modnog dvojca Elfs. Iako su talentirane dizajnere došle podržati brojne ljepotice s domaće estradne scene, odjevene upravo u odjeću s njihovim potpisom, 68-godišnjoj pjevačici pošlo je od ruke zasjeniti i upola mlađe kolegice

Neda Ukraden je za razliku od brojnih svojih kolegica na reviju u Hrvatskom glazbenom zavodu stigla u stajlingu koji ne potpisuje modni dvojac Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, poznatiji pod imenom brenda Elfs. Dosljedna svom stilu pjevačica je na reviju stigla odjevena u elegantno crno odijelo s decentnim okomitim prugama koje je savršeno pratilo liniju tijela.

Iako je u kolovozu proslavila svoj 68. rođendan, pjevačica redovito dobiva komplimente kako izgleda poput djevojčice, a s obzirom na fotografiju u bikiniju koju je ovog ljeta objavila na društvenim mrežama, Neda itekako potvrđuje onu da su godine samo broj.

  • +86
Poznati na modnoj reviji ELFS u Hrvatskom glazbenom zavodu Izvor: Cropix / Autor: Pixsell i Cropix

Elegantno poslovno odijelo pjevačica je uskladila s plavom majicom, crnom torbicom i klasičnim crnim salonkama s plavim detaljem na peti. Neda je za tportal otkrila kako obožava cipele i kako je ove odjenula tek drugi put u životu, iako ih čuva u ormaru godinama.

  • +27
Elfs revija Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Čižmešija

'Volim potrošiti novac na dobro odijelo, dobre cipele, svileni top, pošto ja jako volim svilu, šifon i općenito prozračne materijale. Volim dobru haljinu koja prati liniju tijela do ispod koljena. Volim ih jer ih vrlo lako mogu kombinirati, a naravno volim i dobre traperice koje obično kombiniram sa sakoima, koje također obožavam', rekla je Neda, koja je na reviju ovog puta stigla u pratnji bliske prijateljice.

S obzirom na to da je cijeli život okružena stilistima te i sama voli pratiti trendove, Neda nam je otkrila kako je već uspjela obnoviti jesensku garderobu te kako joj se dopadaju najnoviji trendovi koji će dominirati narednih mjeseci, poput samta, kariranog uzorka i životinjskog printa.

  • +3
Neda Ukraden Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić