KAO VINO JE

Nikad zadovoljnija: Neda Ukraden otkrila zašto se osjeća poput dive

16.11.2018 u 12:05

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih pjevačica na Balkanu, trenutno proživljava iznimno sretne životne trenutke. Neda Ukraden se na društvenim mrežama pokazala s novom, nešto kraćom frizurom pozirajući u zavodljivoj kreaciji, a svojim fanovima je poručila zbog čega se osjeća posebno

'Feel like diva! Moj prvi veliki solistički koncert bio je upravo ovdje u velikoj dvorani Doma sindikata u Beogradu 1975.', poručila je Neda Ukraden.

Nije skidala osmijeh s lica dok je pozirala u tamnoplavoj dugoj haljini sa tilom i prorezom kroz kojeg je 68-godišnja pjevačica pokazala svoje vitke noge. Tajnu svoje mladolikosti i sve boljeg izgleda, više puta je otkrila kroz objašnjenje da je stalno u akciji malo spava ali je posvećena sebi.

U dvorani u kojoj se fotografirala, Nedi Ukraden je uručena nagrada za životno djelo koju su joj dodjelile kolege, umjetnici iz Saveza estradnih radnika Srbije.

Neda Ukraden će iduće godine nastupiti na European Music Festu 2019. u Las Vegasu. Tamo su je pozvali američki organizatori na prijedlog Rumunjske televizije, koja ju je opisala kao veliku zvijezdu. Tamo će pjevati uz bok brojnih svjetskih zvijezdam, a među njima je i španjolski pjevač Enrique Iglesias.

  • +3
Neda Ukraden Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić