razlog je poseban

Najpoznatiji glumački par Turske slavi: 'Osjećamo se privilegirano'

10.02.2022 u 12:02

Bionic
Reading

Berguzar Korel i Halit Ergenç domaćoj javnosti su poznati po ulogama Šeherezade i Onura iz serije '1001 noć'. Par se osim na setu, zaljubio i u stvarnom životu, a roditelji su dvojici sinova, Aliju i Hanu, te kćeri Leyli

Slavni glumački par ovih dana proslavili su 12. rođendan sina Alija. Lijepa glumica je na svom Instagram profilu sinu posvetila dirljivu objavu.

'Ali moj… Sunce moje. U svom životu najviše volim majčinstvo. Zahvaljujući tebi. Promijenio si moj svijet. Vrlo smo sretni što si baš ti naš sin, osjećamo se privilegiranim jer ti osvjetljavaš svačije živote. Neka suosjećanje, tolerancija, empatija i entuzijazam koje osjećaš u životu nikada ne prestanu. Sunce moje, Ali. Hvala ti tisuću puta za svjetlost i sreću koje si unio u naše živote prije 12 godina. Hvala ti što postojiš. Nek ti ova godina bude sretna. I mi s tobom zajedno', poručila je raznježena mama Bergüzar Korel i pokazala jednu od prvih Alijevih fotografija.

Podsjetimo, Berguzar i Halit u braku su od 2009. godine. Ergenc je tako, nakon Tisuću i jedne noći utjelovio Sulejmana Veličanstvenog, a Bergüzar je dobila glavne uloge u još tri popularne turske serije.

Za treću trudnoću s djevojčicom Leylu (koju je rodila u studenom prošle godine) Berguzar je doznala za vrijeme snimanja serije Knali Yayi. 'Nakon što me tri godine nije bilo na malim ekranima, tijekom višemjesečnih priprema za ulogu u seriji Knali Yayi saznala sam da sam u drugom stanju. Iako me trudnoća nije spriječila da nastavim s projektom, snimanje smo, ipak, morali odgoditi zbog fizičkih promjena koje nisu prikladne za moj lik', napisala je tada glumica na društvenim mrežama.

  • +3
Bergüzar Korel, Halit Ergenc Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia