KYLiE I STORMY

Najmlađa milijarderka na svijetu pred objektiv kamere stavila svoju 16-mjesečnu kćer, a nakon što je malena progovorila nikome nije silazio osmijeh s lica

09.06.2019 u 08:59

Bionic
Reading

Iako joj je tek 16 mjeseci malena Stormy, kći milijarderke Kylie Jenner I repera Travisa Scotta, pred objektvom kamere ponaša se potpuno prirodno

Slavna reality zvijezda Kylie Jenner nedavno je proglašena najmlađom samostalno ostvarenom milijarderkom na svijetu. Ova lijepa 21-godišnja manekenka prije 16 mjeseci dobila je kćer Stormy Webster s jednim od najutjecajnijih repera današnjice, Travisom Scottom, a kako se ispostavlja želi da joj na val online popularosni uskoči i kći.

Jenner je organizirala snimanje s malenom Stormy, a kako to obično bude fotografikinja je poželjela motivirati malenu na snimanje. U nekoliko navrata je diete motivirala da izgovori svoje, a i ime sestrične Trudy, a Stormy je to I pokušala.

NOVCI NISU PROBLEM

Ovu raskošnu vilu najmlađa milijarderka Kylie Jenner iznajmljuje za nevjerojatnih tri milijuna kuna mjesečno

Pogledaj galeriju

Rezultat je očekivano presladak I izazvao je burne reakcije svih njenih pratitelja na društvenim mrežama.

Inače, početkom ožujka reality zvijezda i vlasnica brenda Kylie Cosmetics, Kylie Jenner, postala je najmlađa milijarderka na svijetu, čime je dospjela na Forbesove godišnju ljestvicu milijardera. Tvrtka 21-godišnje Amerikanke na tržištu je tri godine, a samo prošle godine zaradila je 360 milijuna dolara.

  • +15
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia