KRISTINA BRADAČ

Najljepši trenuci uz malenu Vivien

02.02.2017 u 10:38

Bionic
Reading

Čak dva mjeseca uspjela je od javnosti tajiti rođenje prvog djeteta, kćerkice Vivien. Bivša manekenka, danas dizajnerica torbi, Kristina Bradač 24. listopada rodila je prijevremeno djevojčicu, koja je u obiteljski dom, nakon dva mjeseca provedenih u bolnici, stigla na sam Božić. Kristina Bradač i njezin partner Miro Radić ne kriju koliko su sretni što im se napokon ostvarila životna želja - da postanu roditelji, a to su i pokazali objavom zajedničke fotografije njihove male obitelji

Kada je početkom siječnja ove godine objavljeno kako je bivša manekenka, danas dizajnerica torbi Mariposa, Kristina Bradač postala majka, mnoge je ta vijest iznenadila, jer je svoju trudnoću, ovoga puta uspješno krila od javnosti. Razlog je itekako opravdan, budući da je Kristina 2015. godine, nakon prijevremenog porođaja u šestom mjesecu trudnoće izgubila svoju prvu kćer Sofie. Stoga su ovoga puta ona i njezin partner Miro Radić to podijelili samo s najbližima.

Malena Vivien rođena je 24. listopada, a kući je stigla na sam Božić

Iako je i ovoga puta rodila prijevremeno, 24. listopada 2016. godine, malena Vivien bila je pravi borac, koja je nakon dva mjeseca provedenih bolnici, na sam Božić stigla kući kao najljepši poklon svojim roditeljima. 'Na nju se dugo čekalo i puno za nju molilo. Hvala svima na divnim željama i čestitkama. Ponosna sam mama bebe Vivien', napisala je uz prvu fotografiju malene Vivien koju je objavila na svom Instagram profilu.

Kristina i Miro ne kriju koliko su sretni što im se napokon ostvarila najveća životna želja, a zajedničkom fotografijom tročlane obitelji raznježili su sve.

Tesko ali predivno❤️#mumlife#babygirl #nosleep #biglove#iwasthatone

Fotografiju objavljuje Kri (@kristinabradac)

'Teško ali predivno', napisala je ispod fotografije Kristina Bradač

?#family #love#babygirl #preciousmoments

Fotografiju objavljuje Kri (@kristinabradac)

Tročlana obitelj na okupu: Vivien s majkom Kristinom Bradač i ocem Mirom Radićem