SREĆI NEMA KRAJA

Najljepši dani u obitelji slavne glumice: Michelle Williams na svijet je donijela drugo dijete

18.06.2020 u 10:03

Bionic
Reading

Američka glumica Michelle Williams, koja se proslavila ulogom u teen seriji 'Dawson's Creek', rodila je dijete u vezi s partnerom, producentom Thomasom Kailom. Prinovi se razveselila i njezina 15-godišnja kći Matilde iz prijašnje veze s preminulim glumcem Heathom Ledgerom

Nakon devetomjesečnog slatkog iščekivanja, 39-godišnja glumica Michelle Williams na svijet je donijela bebicu. Veselje vlada cijelom obitelji, a posebno radostan je novopečeni otac, kazališni producent Thomas Kail.

Podsjetimo Williams se krajem prošle godine zaručila za četiri godine starijeg Kaila, samo osam mjeseci nakon što se ekspresno razvela od glazbenika Phila Elveruma s kojim je u braku bila nešto manje od godinu dana.

Inače, Williams je majka 14-godišnje Matilde, koju je dobila u vezi s preminulim glumcem Heathom Ledgerom.

Prije nekoliko tjedana izvor blizak paru otkrio je da su Michelle i Thomas jako sretni zajedno i da jedva čekaju primiti svoje dijete u naručje. Također je kazao da bi voljeli biti u braku prije nego postanu roditelji. Zbog toga se pretpostavlja da su glumica i producent ozakonili svoju vezu u tajnosti.