MICHELLE WILLIAMS

Osam mjeseci nakon što se ekspresno razvela, slavna glumica našla je novu ljubav i sada čeka dijete

31.12.2019 u 10:07

Bionic
Reading

Glumica Michelle Williams u brzom se vremenskom periodu udala, pa razvela, a onda ponovno zaručila i u 40. godini života ostala trudna. S novim odabranikom navodno ju je spojila 14-godišnja kći koju dijeli s preminulim glumcem

Glumica koja se proslavila svojim angažmanom u teen seriji 'Dawson's Creek' trudna je i čeka dijete sa svojim novim zaručnikom, producentom Thomasom Kailom.

Par se u tajnosti zaručio, a magazin People prenio je sretne vijesti. Stvar je mnoge začudila jer se Williams prije svega osam mjeseci razvela od glazbenika Phila Elveruma s kojim je u braku bila nešto manje od godinu dana. Inače, Williams je majka 14-godišnje Matilde, koju je dobila u vezi s preminulim glumcem Heathom Ledgerom.

U razgovoru za Vanity Fair prošle godine glumica je otkrila da je u novom partneru Elverumu pronašla istinsku ljubav za kakvom je tragala još od veze s Ledgerom koji je preminuo 2008. od posljedica predoziranja.

Izgleda da Elverum ipak nije bio onaj pravi, te je sada u 42-godišnjem kazališnom producentu Thomasu ipak našla sve što je tražila.

Navodno ih je spojila upravo Michellina 14-godišnja kći, a vijest o trudnoći doznala se nakon što je slavna glumica viđena u Londonu u trgovini odjeće za bebe.

Michelle Williams proslavila se ulogom u teen seriji, da bi zatim počela redati ozbiljne uloge u hvaljenim filmovima, zbog čega je zaridala i četiri nominacije za Oscara.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Franka Batelić, Dani Olmo, Zlatko Hasanbegović, Ivan Mrvoš…