sretna obitelj

Poznati rukometaš slavi u društvu najdražih žena

02.06.2017 u 11:46

Bionic
Reading

Proslavljeni hrvatski reprezentativac i iskusni 36-godišnji rukometaš PPD Zagreba Igor Vori rado će se sjećati ovog tjedna po osvojenom rukometnom prvenstvu Hrvatske. Rukometašima PPD Zagreba dodijeljeni su pehar i medalje, a s Igorom je slavila i njegova preslatka kći Nika koja je za tatu navijala s mamom Oljom Vori

Nakon 17 zajedničkih godina, od kojih su 10 u braku, rukometaš i atraktivna Splićanka koriste svaki slobodni trenutak da budu zajedno. Poznato je da 34-godišnja medicinska sestra po struci i velika zaljubljenica u modu voli ići na suprugove utakmice, a tako je bilo i u četvrtak navečer kad ga je s četverogodišnjom kćeri Nikom bodrila s tribina u dvorani Kutija šibica.

Par osim preslatke djevojčice ima i šestogodišnjeg sina Petra, a posljednjih godinu dana žive u Zagrebu, u koji su se doselili nakon Francuske gdje je rukometaš igrao za klub Paris Saint-Germain. Osim toga, Vori je nastupao za talijanske klubove Alpi Palamano Prato i Pallamano Conversano, španjolsku Barcelonu te njemački HSV Hamburg.

'Volimo se, cijenimo se, poštujemo se, svađamo se kao i u svakom braku, što je normalno, ali se sve to brzo stiša i idemo dalje', izjavio je rukometaš ranije za InMagazin.

Igor i Olja upoznali su se u kvartovskom kafiću u Zagrebu. Na jednom je partyju radila kao hostesa, a spojio ih je i sport. Naime, ona je igrala vaterpolo u klubu 'Mladost', a on za rukometni klub ‘Zagreb.

Igor Vori je osvojeno rukometno prvenstvo Hrvatske proslavio u društvu kćerkice Nike Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL