OBITELJSKA IDILA

Najljepše dijete u Hollywoodu: Slavni par u šetnji s kćerkicom

21.10.2017 u 12:25

Bionic
Reading

Novopečeni roditelji, holivudska zvijezda Bradley Coper i ruska manekenka Irina Shayk sunčan proveli su u šetnji s petomjesečnom kćerkicom Leom, u potrazi za bundevama uoči Halloweena

U šetnju s preslatkom kćerkicom Leom de Seine, par je poveo i svog dlakavog ljubimaca, a krenuli su kupnju bundeva na tržnicu u Moorparku.

Lijepa mama, ruska manekenka Irina Shayk izgledala je zanosno i u ovako ležernom izdanju, a za obiteljsku šetnju odjenula je usku crnu haljinu uz koju je nosila trendovske crne combat cipele i kariranu flanel košulju nemarno svezanu oko struka. Slavni 42-godišnji oskarovac kćerkicu je nosio u nosiljci.

  • +7
Bradley Cooper i Irina Shayk u šetnji s kćerkicom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Samozatajni par gotovo nikada javnosti ne otkriva detalje iz privatnog života, a rijetki su i trenuci kad s kćerkicom, koju su mnogi već prozvali najljepšim djetetom Hollywooda, izlaze u javnost.

Otkad su postali roditelji malene Lee, Irina Shayk i Bradley Cooper svoju su intimu čuvali podalje od očiju javnosti, a slavnog glumca čeka puno poslovnih obaveza, čeka ga promocija filmova 'Avengers: Infinity Wari' i  'A Star is Born' u kojem glumi s Lady Gagom.

  • +4
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia