irina shayk

Evo kako se slavna ljepotica sama snalazi u ulozi majke

25.07.2017 u 10:57

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana slavna se manekenka prošetala u javnosti s tromjesečnom kćerkicom i otkrila kako izgleda, sada su je ponovno zatekli s malenom, a čini se kako njezin partner Bradley Cooper nije baš zainteresiran za odgoj i sudjelovanje u brizi oko djeteta - evo gdje on radije provodi vrijeme

Najpoznatija ruska manekenka Irina Shayk krajem ožujka na svijet je donijela djevojčicu Leu de Seine, čiji je otac holivudska zvijezda Bradley Cooper. 

Ovaj slavni par rijetko kada viđamo zajedno u javnosti, a gotovo nikada ne govore o svojem odnosu te se neki detalji mogu tek nagađati, kao što je primjerice skupocjeni dijamantni prsten koji ona već mjesecima ne skida s ruke.

  • +3
Irina Shayk s kćerkicom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Posljednjih nekoliko tjedana ovu smo ljepoticu mogli vidjeti uglavnom u društvu dadilje koja joj pomaže u svakodnevnoj brizi oko malene, a za to vrijeme Bradley pronalazi zanimaciju na nekim drugim mjestima.

Tako je Irina početkom ovog tjedna uhvaćena u opuštenoj šetnji Los Angelesom dok je u naručju držala svoju djevojčicu, koju je taj put krila od znatiželjnih pogleda. 

@mariotestino @voguespain ✨

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Pritom je izgledala senzacionalno u laganoj, širokoj, dugoj haljini i Chanelovim japankama koje je sparila s prikladnom torbicom.

Summer with @intimissimiofficial 💚

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Inače, manekenka je nedavno otkrila i kako je vrlo brzo nakon poroda vratila svoje tijelo u top formu.

No vratimo se na bitno. Gdje je Irinin partner za to vrijeme, dok se ona brine o njihovoj kćerkici?

  • +6
Irina Shayk pokazala dijete Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prije nekoliko tjedana viđen je u muškom društvu u Londonu, u kojem je pratio najprestižniji teniski turnir Wimbledon, a onda su ga paparazzi zatekli pri povratku na aerodromu u Los Angelesu.

Iako su nedavno Irina i on proveli odmor na Tahitiju s prijateljima, mnogi se pitaju zašto on ne sudjeluje tako aktivno u djetetovu odgoju.