čestitke pljušte

Najljepša vijest u domu Pedra Solza i Iris Cekuš: 'Čuvali smo tajnu!'

18.10.2022 u 14:06

Bionic
Reading

Jedan od najpoznatijih domaćih manekenskih i najomiljenijih poznatih parova, danas su podijelili važnu informaciju u njihovim životima. Obitelj će im se proširiti za još jednog člana ili članicu

Pobjednik zadnje sezone showa 'Ples sa zvijezdama', Pedro Soltz otkrio je na Instagramuda će drugi put postati tata. 'Čuvali smo tajnu!', opisao je fotografiju na kojoj on i supruga Iris Cekuš ponosno pokazuju snimku ultrazvuka.

Par je ove godine proslavio petu godišnjicu braka. Upoznali su se 2010. u Milanu na snimanju kampanje za luksuzni talijanski brend. Markantni Brazilac otkrio je da se zaljubio u Iris na prvi pogled, a ona je bila razlog što se zadržao u Hrvatskoj nakon što je zbog posla živio u više od 10 zemalja diljem svijeta.

Za tportal je ranije progovorio o roditeljstvu i kako najradije provodi vrijeme sa svojom djevojčicom Larom.

'Imati kćer i biti otac predivan je osjećaj. Teško je objasniti kako i zašto, ali život postane bolji. Promijeni se sve i neke stvari više nisu bitne, bitno je to dijete i da ona bude sretna, sigurna i voljena. Ona je ono što ja ostavljam iza sebe i zbog nje učim kako biti bolja osoba i koja joj može biti uzor. Provodimo vrijeme na sve moguće načine. U igri, na putovanjima, u ispunjavanju svakodnevnih obaveza. Pokušavam uvijek biti tu za nju', rekao nam je tada.

  • +2
Pedro Soltz Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo