dobro raspoloženje

Najzgodniji hrvatski zet pokazao u čijem se društvu zabavlja

31.08.2022 u 15:22

Bionic
Reading

Pobjednik emisije 'Ples sa zvijezdama', na Instagram profilu od showa ne dijeli fotografije, osim na Instagram storyju. Pedro Soltz rado pokazuje kako mu izgledaju dani nakon povratka s ljetovanja, ispunjeni tjelovježbom, trenutcima s obitelji ali i druženjem s prijateljima

Svi sudionici showa 'Ples sa zvijezdama' do sada su pričali kako je tamošnja atmosfera odlična, kako među parovima nikad nije bilo nikakvih tenzija. Mnogi su nakon završene sezone i četiri mjeseca (koja su kandidati proveli zajedno) ostali u dobrim odnosima pa rado skupa odlaze na kave i društvena događanja.

Maneken i model Pedro Soltz pokazao je da se druži s glumcem Filipom Vidovićem (koji mu je u showu bio najveća konkurencija) i influencericom Jelenom Perić. S osmjehom od uha do uha, pozirali su skupa u zagrebačkom kafiću.

'Za vrijeme showa morao sam odrađivati i neke svoje poslove, tako da mislim da mi sad prvo treba neki reset. Opet će krenuti i poslovi modelinga, koji su bili na čekanju za trajanja 'Plesa sa zvijezdama'. Postoji i nekoliko opcija za neke suradnje, što bi mi bilo veliki izazov', najavio je Pedro ranije za tportal. Ovog ljeta sa suprugom Iris i kćeri Larom uživali su od Italije, Austrije, do Istre.

  • +2
Pedro Soltz Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo