imaju dobro srce

Na sina prenosi prave vrijednosti: Matthew McConaughey i sin Levi u novom projektu

17.08.2023 u 08:36

Bionic
Reading

Matthew McConaughey i Camilla Alves svoju djecu pokušavaju naučiti pravim životnim vrijednostima, a njihov je odgoj drugačiji od onog koji prakticiraju mnogi istih financijskih sposobnosti. Ovaj put otac i sin zablistali su u novom humanitarnom projektu brige za zajednice u Mauiju

Matthew McConaughey i njegova supruga Camilla vrlo su predani humanitarnom radu, a svoja razmišljanja prenose i na svoju djecu. Prije gotovo godinu dana Camilla je s djecom volontirala u pučkoj kuhinji tijekom Tjedna mode pokušavši svrgnuti pozornost da nikad ne smijemo zaboraviti one potrebite, a obitelj se snažno zalagala i za prava medicinskog osoblja tijekom trajanja pandemije. Uslijed prirodnih nepogoda poznati glumac i njegov sin Levi odlučili su reagirati, a o svemu su obavijestili i na Instagramu.

Užasnuti šumskim požarima na havajskom otoku Mauiju, otac i sin priključili su se humanitarnom projektu koji pomaže stanovnicima otoka.

U video isječku pratiteljima su se obratili otkrivši da će financirati avion za hitnu pomoć pun zaliha za stanovnike Mauija, a donirana sredstva trebala bi olakšati tragediju djeci i mladima.

Osim McConaugheya, javili su se i drugi poznati. Pierce Brosnan i supruga Keely Shaye, Jennifer Aniston, Jeremy Renner i brojni drugi iskoristili su pozornost koju uživaju na društvenim mrežama kako bi motivirali zajednicu da uplate novac za podršku stanovnicima požarima zahvaćenih prostora.

  • +14
Keely Shaye Smith i Pierce Brosnan Izvor: Profimedia / Autor: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia