USRED RAZVODA

Na preslušavanje novog albuma Kanyeja Westa stigla Kim Kardashian s njihovom djecom

23.07.2021 u 20:48

Bionic
Reading

Bez obzira što je u tijeku njihov razvod, Kim Kardashian je podržala promociju novog albuma 'Donda' svog otuđenog supruga Kanyeja Westa

Povodom izlaska 10. studijskog albuma repera Kanyeja Westa, u Mercedes Benz stadionu u Atlanti održano je preslušavanje na koje je stigla, i svojim dolaskom mnoge iznenadila, 40-godišnja poduzetnica i reality zvijezda Kim Kardashian.

Zvijezda 'Keeping Up with the Kardashians' na događaj je povela i četvero djece koje ima s 44-godišnjim reperom, 8-godišnju North, 5-togodišnjeg Sainta, 3-godišnju Chicago i 2-godišnjeg Psalma, a u mnogobrojnoj publici je primijećena i njena sestra Khloe Kardashian.

Za obiteljski izlet na promociju novog albuma otuđenog supruga, Kim je odjenula crveni kombinezon i crvene čizme, a čini se kako su supružnici čiji je razvod u tijeku koordininirali svoje outfite, jer je Kanye pred publiku izašao u crvenom odijelu i s crvenim Yeezy 1020 tenisicama na nogama.

Album 'Donda' nazvan je po Kanyejevoj pokojnoj majci Dondi West, koja je preminula 2007. u 58. godini od komplikacija nakon plastične kirurgije.

Kim je nakon vrlo izazovne godine za njihovu vezu u veljači pokrenula postupak razvoda, a upućeni je izvor tada rekao za časopis People kako reality zvijezda ne namjerava maknuti repera iz života njihove djece.

  • +8
Kim i Khloe Kardashian s djecom na promociji albuma Kanyeja Westa Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Jasno je dala do znanja da Kanye može razgovarati sa svojom djecom kad god to poželi', rekao je izvor.

Za Dan očeva Kim je odala počast 'svim nevjerojatnim tatama u njenom životu, a među fotografijama njenog pokojnog oca Roberta Kardashiana, njezinog brata Roba Kardashiana, Caitlyn Jenner, Scotta Disicka, Tristana Thompsona i Travisa Scotta, našla se i fotografija Kanyeja Westa, uz poruku: 'Volimo vas bezuvjetno!'.

Dok je njihov razvod u tijeku, čini se da Kim i Kanye imaju jedinstven odnos, pa je prema tvrdnjama jednog izvora bivši par provodio zajedničko obiteljsko vrijeme sa svojom djecom.

'Kanye je prihvatio to da Kim želi razvod. Dugo mu je bilo teško i bio je razočaran, ali ipak ih je posjetio', rekao je izvor.

Otkako se razišao s Kim, Kanye je povezan s ruskom manekenkom Irinom Shayk.

Njih su dvoje primijećani u lipnju kako slave Kanyejev rođendan u Francuskoj, a izvor je tada rekao za People kako se već godinama profesionalno poznaju, ali i da je Kanye unazad nekoliko tjedana počeo progoniti slavnu manekenku.

Prošloga su se tjedna pojavile glasine da su zahladili odnos, ali izvor je tvrdio da su još uvijek zajedno. Također, isti je izvor rekao i kako Kim nema ništa protiv Kanyejevih izlazaka s drugim ženama te da jedino želi da njen bivši bude sretan.