'DONDA'

Samo što nije stigao: Hoće li Kanye West na novom albumu progovoriti o raspadu braka s Kim Kardashian?

20.07.2021 u 18:40

Bionic
Reading

Poznati reper, dizajner i bivši suprug reality zvijezde Kim Kardashian dao je nasluititi kako u javnosti uskoro isplivati njegov novi studijski album 'Donda' nazvan po njegovoj majci, a svi se pitaju hoće li se Kanye West na njemu osvrnuti na raspad braka dugog sedam godina

Nakon što su pokrenute glasine kako je West na svom nadolazećem albumu brak s Kim Kardashian okarakterzirao kao 'zatvor' te kako je napokon uspio pobjeći iz Calabasasa, američki tabloid Page Six otkriva kako to i nije baš točna tvrdnja.

Prema navodima brojnih izvora povezanih s Westom, na svom novom albumu ne planira reći ništa negativno o svom braku s reality zvijezdom. Protekloga vikenda, 44- godišnji reper organizirao je privatnu zabavu u Las Vegasu na kojoj su uzvanici mogli čuti sve pjesme s nadolazećeg albuma, a prema riječima pojedinih izvora West je čak nekoliko pjesama s novog albuma osobno pustio Kim prije same zabave.

  • +7
Kim Kardashian i Kanye West Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE

Da se usprkos propalom braku trude njegovati dobre odnose zbog svoje četvero djece, Kanye West i Kim Kardashian dali su naslutiti nedavnim zajedničkim putovanjem u San Francisco.

Prema riječima slavnih uzvanika na Westovoj zabavi u Las Vegasu, njegov album zvučao je kao da je riječ o reperu gladnog slave i priznanja, te da je uspio stvoriti 'album godine'.

Prošloga mjeseca, Kim je sa ostalim članicama svoje reality obitelji snimila posebnu reunion epizodu showa 'Keeping Up With The Kardashians' u kojoj je iskreno progovorila o svom bivšem suprugu.

'Kanye je prije svega dugi niz godina bio moj dobri prijatelj i mislim da to nikada neće prestati biti, Uvijek ću biti njegov najveći fan. On je otac moje djece i dio moje obitelji', izjavila je.