JOŠ UVIJEK SE NIŠTA NE ZNA

Na premijeri novog filma Tom Hanks svim se silama trudio pokazati da je dobro

09.09.2022 u 14:16

Bionic
Reading

Samo dan nakon što je snimljen uoči emotivne obiteljske situacije, a kada njegova supruga Rita Wilson nije uspjela suspregnuti suze u restoranu, Tom Hanks stigao je na crveni tepih. Oskarovac se trudio pokazati da je dobro te svim silama opovrgnuti glasine o zdravstvenim problemima

Zajedničkim zagrljajima, osmjehivanjem fotoreporterima i uglađenim stajlingom, glumac Tom Hanks sinoć je na crvenom tepihu u Burbanku u Los Angelesu pokušao utišati sve glasine koje kruže o njemu u medijima posljednjih dana.

Naime svojim je ispijenim, vidno iscrpljenim izgledom i drastično manjom kilažom nego zadnjih nekoliko mjeseci 66-godišnji glumac zabrinuo obožavatelje iz cijeloga svijeta.

  • +5
Tom Hanks i Rita Wilson Izvor: Profimedia / Autor: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

Dok se nagađalo je li riječ o pripremi za neku novu ulogu ili o zdravstvenim problemima, u javnost su dospjele i paparazzi snimke na kojima obitelj Hanks objeduje u elitnom holivudskom restoranu, a pritom Rita Wilson nije uspjela sakriti tugu i očaj na svome licu.

Rita Wilson Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Što se točno događa i ima li obožavani glumac nekih zdravstvenih tegoba, još nije poznato medijima.

Na premijeri Disneyjeva 'Pinocchija' Tom i Rita izgledali su izuzetno sretno i zadovoljno, isto kao i nekoliko dana ranije u zabavnom parku, kada su očito nakratko uspjeli probleme staviti po strani. Podsjetimo, Rita i Tom 2020. godine oboljeli su od covida-19 te su javno dali do znanja kako im je ta bolest oštetila organizam. Tom je jedno vrijeme bio i u bolnici, a je li sve to utjecalo na njegovo zdravlje ili je riječ o nečem sasvim drugom, ostaje, barem za sada, nepoznanica.

  • +9
Tom Hanks i Rita Wilson Izvor: Profimedia / Autor: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia