POSJEDOVANJE MARIHUANE

Na Kajmanskim otocima uhićena Gigi Hadid

18.07.2023 u 20:23

Bionic
Reading

Kako pišu svi svjetski mediji, jedna od najpoznatijih manekenki svijeta, supermodel Gigi Hadid uhićena je tijekom ljetovanja na Kajmanskim otocima te je zajedno s prijateljicom, na kratko, završila u pritvoru

Zbog posjedovanja marihuane, tijekom odmora na Kajmanskim otocima uhićena je Gigi Hadid. Ta vijest obišla je u kratkom roku sve svjetske medije, a kako i ne bi kada je Gigi, zajedno sa sestrom Bellom Hadid, jedna od najtraženijih i najpoznatijih manekenki današnjice.

Manekenka je na Kajmanske otoke stigla s prijateljicom Leah Nicole McCarthy, a odmah nakon slijetanja carinici su im skenirali prtljagu, izvijestilo je u ponedjeljak lokalno izdanje novina Cayman Marl Road.

Nakon što su skeniranjem posumnjali da prtljaga sadrži nedozvoljene stvari, obavljena je i ručna pretraga, nakon čega je pronađena marihuana, kao i stvari koje se koriste za konzumaciju iste.

Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

28-godišnja Gigi Hadid i njezina godinu dana starija prijateljica uhićene su zbog sumnje da su uvozili marihuanu i pribor za konzumaciju. Nakon uhićenja prevezene su u pritvor, nakon čega su puštene uz jamčevinu.

Prema pisanju Page Sixa, Gigi Hadid i McCarthy pred sucem su se izjasnile da su krive, zbog čega su kažnjene sa tisuću dolara, a tim potezom izbjegle su to da njihova osuda bude i službeno zabilježena u njihovim dosjeima.

'Gigi je putovala s marihuanom kupljenom legalno u New Yorku i imala je medicinsku dozvolu. Ista je legalna za medicinsku upotrebu na Kajmanskom otočju od 2017. Njezin dosje ostaje čist, a ona ostaje uživati na otoku', izjavio je njezin glasnogovornik za E! News.

Da joj uhićenje nije niti najmanje pokvarilo raspoloženje dala je jasno do znanja na svom Instagramu, gdje je objavila niz fotografija i videa uz koje je napisala: 'Sve je dobro što se dobro završi!'