OD EVE I HALLE DO GAL

Danas su najtraženije glumice Hollywooda, a nekada davno bile su pobjednice izbora ljepote

17.11.2023 u 06:24

Bionic
Reading

Ove nedjelje 19. studenog u San Salvadoru, glavnom gradu Salvadora, održat će se svjetski izbor za Miss Universe, a i naša predstavnica Andrea Erjavec natjecat će se za ulazak u prvih 20, ali i prestižnu titulu. Upravo taj povod bio je i više nego dovoljan da se prisjetimo slavnih holivudskih ljepotica koje su se nekoć natjecale na sličnim izborima

Danas su nam poznate isključivo kao glumice s holivudske A-liste, no nekada davno bile su samo jedne od natjecateljica raznih izbora ljepote, na kojima su mogle pokazati svoj izgled, ali i talent po kojem se izdvajaju od drugih. Evo o kojim je slavnim ljepoticama riječ.

Eva Longoria

Holivudska miljenica, najpoznatija javnosti po svojoj ulozi u popularnoj seriji 'Kućanice', svoj je put do vrha započela kao pobjednica izbora za Miss Corpus Christi 1998. godine.

BESPRIJEKORNA FIGURA

Za nju ljeto još traje: Eva Longoria još jednom zagolicala maštu obožavatelja

Pogledaj galeriju

Gal Gadot

Danas je Gal Gadot najpoznatija po ulozi heroine Wonder Woman, no prije negoli je postala glumicom, ova se ljepotica 2004. natjecala na izboru za Miss Izraela te je i ponijela krunu.

'WONDER WOMAN'

U jeku rata u domovini: Izraelska zvijezda Gal Gadot snima novi film u Veneciji

Pogledaj galeriju

Michelle Pfeiffer

Čak se i legendarna Michelle Pfeiffer u mladosti prijavila na izbor ljepote. Danas omiljena holivudska glumica svojedobno je nosila titulu Miss Orange County i sanjarila o tome da postane zvijezda.

NA DODJELI NAGRADA

Nitko joj ne bi dao 65: Michelle Pfeiffer plijenila elegancijom u crnom

Pogledaj galeriju

Halle Berry

Prije negoli je osvojila najprestižniju glumačku nagradu, Oscara, i pokorila Hollywood, Halle Berry je 1986. s titulom Miss Ohio stigla i na natjecanje Miss USA, no nije ga osvojila.

VAN HUNT

Trenuci samo za njih: Halle Berry ne krije koliko je sretna uz poznatog glazbenika

Pogledaj galeriju

Matthew McConaughey

Da se nisu samo glumice natjecale na izborima ljepote, otkrio je Matthew McConaughey, nedavno se prisjetivši da je kao mladić proglašen Misterom Texasa.

NE PROPUŠTA TRENING

[FOTO] Matthew McConaughey skinuo se pred paparazzima u Dubrovniku i pokazao isklesano tijelo

Pogledaj galeriju

Oprah Winfrey

I legendarna voditeljica Oprah Winfrey, danas jedna od najmoćnijih žena televizije, svoj prvi uspjeh zabilježila je 1972. godine, kada je ponijela titulu Miss Black America.

Priyanka Chopra Jonas

Glumica i supruga pjevača Nicka Jonasa, Priyanka Chopra, ponosno nosi titule Miss India, ali i Miss svijeta, koju je osvojila 2000. godine, a koja joj je zbog njezine karizme, ali i nevjerojatnog talenta, otvorila vrata Hollywooda.

crveni tepih

Pogledajte spektakularnu haljinu u kojoj je Priyanka Chopra sve zasjenila

Pogledaj galeriju