TVRDOGLAVA RADDIX

Muke po trogodišnjacima: Odgajanje kćeri pravi je izazov za Cameron Diaz

20.11.2023 u 10:42

  • +2

Cameron Diaz i Benji Madden s kćerkicom

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Kažu mala djeca, mala briga, no izazovi s kojima se susreću roditelji trogodišnjaka nisu mali. Uvjerili su se u to i supružnici Cameron Diaz i Benji Madden, zahvaljujući svojoj kćerkici Raddix

Slučajni prolaznici ispred popularnog restorana Tre Lune u kalifornijskom Montecitu nemalo su ostali zatečeni kada su se pred njima, ove nedjelje u jutarnjim satima, pojavili holivudska glumica Cameron Diaz i njezin suprug, glazbenik Benji Madden.

No, ovaj slavni par najmanje se brinuo oko znatiželjnih pogleda, budući da su se moral fokusirati na svoju trogodišnju mezimicu Raddix koja im je zadavala poprilično problema.

U LAS VEGASU

Cameron Diaz u društvu šogorice i lijepe Sofije ludo se zabavljala na festivalu

Pogledaj galeriju

Nakon što su u restoranu pojeli doručak, tročlana obitelj uputila se kući, no nije sve prošlo mirno. Trogodišnjakinja je odlučila pokazati da nema namjeru ići tamo gdje su joj roditelji naumili, pa je prvo, dok ju je mama Cameron Diaz držala za ruku, počela vući na stranu na koju ona želi, a onda je uslijedilo finale.

POKAZALA KĆER

Rijetko pojavljivanje u javnosti: Cameron Diaz s obitelji viđena u šetnji

Pogledaj galeriju

Tada je Raddix odlučila skinuti svoje crvene tenisice, i ostala bosa o jednodijelnom bijelom odijelcu sa čarapama. Svjesna da nema druge, Cameron Diaz svoju je jedinicu podigla u naručje i dok se ona bacala i vrtila, požurila je s njom do automobila i stavila je u sjedalicu.

Za to vrijeme Madden je u ruci nosio tenisice, promatrajući hoće li on morati 'uletiti' i primiti Raddix. No, za time nije bilo potrebe.