LJETO SNOVA

Od poroda je prošlo tek osam mjeseci, a Blanka Vlašić izgleda bolje no ikada

10.07.2023 u 17:39

Bionic
Reading

Samo osam mjeseci nakon što je rodila prvo dijete, sinčića Monda, Blanka Vlašić ponovno je u top formi. Kako je vidljivo na fotografijama i snimkama iz posljednje objave na Instagramu, tragovi trudnoće odavno su nestali, a ona sa sinom, ali i trojicom braće, uživa krstareći Jadranom

Ovo je za Blanku Vlašić uistinu ljeto iz njezinih snova. Sa sinčićem Mondom, ali i trojicom braće - Nikolom, Marinom i Lukom - uživa krstareći Jadranom.

Iako je rodila prije samo osam mjeseci, Blanka Vlašić ponovno je u top formi, a to je pokazala pokazavši se u crnom bikiniju u kojem je njezina besprijekorna linija došla do izražaja. Za svoj izgled pobrala je, a što drugo nego samo pohvale.

Da obitelj Vlašić uistinu uživa na krstarenju vidljivo je u objavi, a osim u najukusnijim morskim delicijama, ali i svakodnevnom odmoru poslije ručka, ekipa uživa i u raznim morskim sportovima.

Blanka se tako uhvatila veslanja na SUP dasci, ali i ronjenja uz pomoć podvodnog skutera, u čemu je posebno uživala.

  • +5
Blanka Vlašić Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL

Sudeći po još jednim kolicima na brodu je s njima i njezina šogorica Ana, supruga Nikole Vlašića, i njihova djeca - sinčić Noa i kćerkica Natali.

Za potpunu sreću nedostajao je samo Blankin suprugu Ruben Van Gucht koji se oglasio ispod objave, napisavši: 'Happy mommy & Mondo. Big ❤️!', na što mu je Blanka odgovorila sa srcem, ali i emotikonom koji šalje poljubac.