'zaštit ću vas'

Mrle iz Leta 3 oduševio videom u neuobičajenom izdanju i pokazao kako se na trampolinu priprema za Eurosong

15.03.2023 u 16:43

Bionic
Reading

Damir Martinović Mrle iz Leta 3 oduševio je fanove videom u kojem u sportskom izdanju s maramom oko glave skače na trampolinu i sprema se za nastup na Eurosongu

Let 3 će za manje od mjesec dana na Eurosongu uživo predstaviti svjetskoj publici svoju kontroverznu izvedbu pjesme 'Mama ŠČ', a njihov član Damir Martinović Mrle pokazao je fanovima kako su pripreme u punom jeku.

U komičnom videu u kojem se priprema skačući na trampolinu u sportskoj odjeći s maramom oko glave, popularni Mrle na engleskom kaže:

'Zaštit ću vas snagom ljubavi!'

Sve je popratio nekolicinom neizbježnih pokliča 'ŠČ' koji su kao dio pjesme postali dio aktualnog modernog slenga, a fanovi su video popratili brojnim pozitivnim komentarima podrške.

U opisu objave napisao je 'Eurovision prep' i tako dao do znanja da će se Let 3 na prvoj polufinalnoj večeri u Liverpoolu 9. svibnja pojaviti u top formi!

  • +2
Let 3 na Dori Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

'To je jedna pozitivna energija koju smo mi htjeli poslati - taj čarobni ŠČ koji štiti. On napravi atmosferu potpune zaštite: I will protect you with power of love. I štiti od psihopatije i sociopatije', rekao je Damir Martinović Mrle za HTV prošle nedjelje kada je njihov službeni spot doživio premijeru.

Upravo nakon objave spota, popravilo im se i stanje na kladionicama pa Hrvatski predstavnik sada zauzima 15. mjesto na ljestvici favorita čime je prestigao srpskog predstavnika Luku Ivanovića koji će nastupiti sa socijalno angažiranom pjesmom 'Samo mi se spava'.