NAJVEĆA PODRŠKA S TRIBINA

Vanja Modrić pozorno je pratila što se događa na terenu, a zanimljivo je tko je sjedio samo nekoliko mjesta dalje od nje

09.12.2022 u 17:14

Bionic
Reading

I dok je utakmicu s Japanom supruga Luke Modrića, Vanja, pratila u društvu njegovih roditelja i sestre, Izabel Kovačić, ali i svoje djece, ovoga je puta bila okružena javnosti nepoznatim osobama, a samo nekoliko stolica dalje od nje sjedila je još jedna supruga nogometaša, koju ne viđamo često

Zbog četvrtfinala i okršaja s Brazilom, u Katar su stigle gotovo sve izabranice naših nogometaša, a među onima koje su tamo da bi donijele sreću Vatrenima je i Vanja Modrić.

Iako je na prošloj utakmici bila okružena s dobro joj znanim ljudima, Lukinim ocem Stipom i majkom Radojkom, kao i sestrom Jasminom, ovoga je puta Vanja Modrić na tribinama bila 'sama'.

  • +7
Poznata lica na tribinama stadiona u Dohi Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

Ipak, samo red iznad nje i nekoliko stolica dalje, bila je jedna od samozatajnih supruga naših nogometaša. Riječ je o Aniti Lovren, supruzi Dejana Lovrena, koja se uistinu rijetko pojavljuje u javnosti.

Anita Lovren odlučila se na život daleko od reflektora i znatiželjnih očiju, a javnost ju je posljednji put imala prilike vidjeti prije četiri godine, na spektakularnom dočeku naše nogometne reprezentacije nakon njihovog povratka iz Rusije sa srebrnom medaljom zlatnog sjaja oko vrata.

u zagrljaju najdražih

Obitelji Kovačić i Modrić osvojile su tribine: Lijepa Izabel nije skrivala ponos, a Modrića su dočekali svi - supruga, djeca i roditelji

Pogledaj galeriju

Helena Livaković, supruga junaka posljednje utakmice Dominika Livakovića sjedi na dijelu nedaleko od Ivane Vide, supruge Domagoja Vide. Pored nje smješten je i ostatak obitelji Luke Modrića - njegovi roditelji, ali i nećakinja Vanje Modrić, dok ispod Stipe Modrića sjedi djevojka Lovre Majera, Paula Puškaš.

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović ponovno je na tribinama u pratnji Tomislava Madžara, a svoje mjesto imaju i Niko Kranjčar i Josip Šimunić, baš kao i zaručnica Brune Petkovića, Iva Šarić.