STIŽE TREĆI SIN

Nakon vjenčanja stiže prinova: Monika Kravić i Fran Olujić čekaju prvo zajedničko dijete

04.05.2021 u 12:08

Bionic
Reading

U subotu 1. svibnja nekadašnja voditeljica i bivša supruga Marija Mamića, ušla je u svoj drugi brak. Monika Kravić udala se za odvjetnika Frana Olujića, a sada je otkriveno i kako novopečeni supružnici čekaju prinovu

Kako otkriva magazin Gloria, Monika Kravić u slatkom je iščekivanju. Nakon što se u subotu, 1. svibnja, na tajnom vjenčanju udala za svog novog partnera, odvjetnika Frana Olujića, sada se doznala još jedna sretna vijest. Naime, nekadašnja voditeljica ponovno je trudna i na jesen će roditi svoje treće dijete, koje će Olujiću biti prvo.

I ovoga puta stiže dječak, pa će to Moniki, koja s bivšim suprugom Marijem Mamićem ima dvojicu sinova, biti treći sin. 'Hvala na čestitkama. Fran i ja smo sretni što ćemo postati roditelji. Nema ništa ljepše od rađanja novog života', potvrdila je za Gloriju Monika Kravić koja je u drugom tromjesječju trudnoće.

  • +3
Monika Kravić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Inače, par se vjenčao proteklog vikenda u jednom zagrebačkom hotelu, nakon čega je održano i malo slavlje u najužem krugu bliskih ljudi, a osim kumova, prisustvovali su tek najbliži članovi obitelji.

O njihovoj ljubavnoj priči malo se znalo, jer ni Monika Kravić ni Fran Olujić o istoj nisu željeli pričati za javnost.