JOŠ JEDAN OBRED

Severina otkrila kako je izgledalo njezino afričko vjenčanje s Igorom Kojićem

05.12.2018 u 10:55

Bionic
Reading

Pjevačica Severina udala se prije tri godine za Igora Kojića. Par je prvo organizirao crkvenu ceremoniju u Istri, a potom glamurozno slavlje u Beogradu za nekoliko stotina uzvanika. Međutim izgleda da je u tajnosti održan i treći obred, i to u Africi

Najnovijim fotografijama na kojima pozira u ljubičastoj haljini, kroja kakvog nose afrička plemena, Severina se pohvalila da je osim vjenčanja u Istri i u Beogradu 2016. imala i jedno na posve drugom kontinentu.

Naime, kako piše u opisima fotografija, Sevka je prilikom posjeta Zanzibaru sa svojim voljenim Igorom Kojićem imala i afrički obred vjenčanja.

Odjenula je ljubičastu vjenčanicu i okitila se tradicionalnim afričkim nakitom te u pratnji lijepih Masajki stigla pred muškarca svojih snova. Nosila je buket žutog cvijeća i u kosu stavila jednu laticu, a njezin vjenčani make up bio je umjeren i prirodan.

Podsjetimo, Severina se krajem rujna 2015. godine udala daleko od očiju javnosti u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u Balama. Dva mjeseca kasnije par je održao veliku ceremoniju u Beogradu, na koju je došlo više stotina uzvanika, redom iz svijeta estrade s područja cijelog Balkana.

  • +3
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL