izgladili su sve

Mladen Grdović se ipak vratio staroj ljubavi: Oprost izmolio skupim darom

21.03.2021 u 09:01

Bionic
Reading

Prije sedam mjeseci legendarnog pjevača i njegove supruge Brankice Paleke i službeno je okončan na Općinskom sudu u Zadru nakon 22 godine, ali kako stvari stoje, zakopali su ratnu sjekiru. Navodno se isprsio skupim poklonom te 12 godina mlađu suprugu zamolio za oprost dijamantnim prstenom

Šuškanja o pomirbi 62-godišnjeg glazbenika i njegove velike ljubavi postala su sve glasnija otkako su snimljeni u Splitu u društvu kuhara Ivana Pažanina, pjevačice Jelene Rozge i njene prijateljice Dijane Mrduljaš. Mladen Grdović i njegova Brankica dali su si još jednu šansu, doznaje RTL.

Kako navode velikim dijamantnim prstenom zamolio ju je za oprost i dobio ga. Podsjetimo, Brankica mu je do sada oprostila nevjeru, izvanbračno dijete, obiteljsko nasilje, problem s alkoholizmom... Razilazili su se pa mirili, demantirali skandale.

'Opet smo u dobrim odnosima, uživamo u svakom zajedničkom trenutku koji provodimo tijekom lockdowna. Guštamo u smirenom životu, odmaram se od posla i koncerata, vrijeme provodimo u dugim šetnjama s psićima, a kod kuće Brankica gleda filmove i serije, a ja utakmice', izjavio je pjevač za 24sata početkom veljače te naglasio kako su zbog pandemije sva druženja s drugim ljudima sveli na minimum.

Zbog verbalnih prijetnji supruzi Brankici i bratu Paolu 2009. godine Grdović je osuđen na šest dana zatvora uz rok kušnje od godinu dana. Nakon svađe sa suprugom Grdović je priveden i 2010. godine, kad je opet uvjetno osuđen, tad na 20 dana zatvora. 2013. godine je dobio i prijavu za narušavanje javnog reda i mira kad ga je Brankica prijavila jer je vikao. Posljednje tri godine nisu živjeli na istoj adresi, a u studenom prošle godine Grdović je ponovo uhićen kada je u alkoholiziranom stanju i bez cipela došao na adresu bivše supruge te joj je upućivao pogrdne riječi.